Positive
Sehr schnelle Lieferung!
Verbesserungspunktepasst alles
Hallo Joseph, Diese Transfers sind alte Lager. Mit Hilfe der mitgelieferten Anweisung halten sie immer noch gut. Viele Kunden möchten die ursprüngliche Bentlage. Wenn Sie möchten, senden wir kostenlos 2 stück economy aufkleber.
Positive
Rechnung 20171793 ordre w25748
SuggestionsI have ordre this parts, no 97 70 51 and 08 15 20 ( diameter 145 mm outside ) please check this., but i have got no 97.70.99 and no 08.17.28/1 so this parts is wrong. i want you to send me the right parts.
Pluspunten
Geod
Pluspunten
Ruime en overzichtelijke keuze aan onderdelen
Verbeterpuntengrotere afbeeldingen van de onderdelen op de site meer verwijzingen naar de bruikbaarheid van de onderdelen naar de verschillende modellen (bijv. K53/3)
niet tevreden over de levering van de zuigers ik had besteld zuigers met 2 blokveren ,2 zuigers oke . een zuiger is geleverd met een l veer en een blok veer, deze kan ik op de plank leggen, en dat was niet de bedoeling,
Beste, Vervelend dat de verkeerde zuiger is ontvangen. Wij vermoeden dat de verkeerde door onze leverancier is verzonden of wij hem in het verkeerde vak hebben gelegd. Wij hadden het op prijs gesteld als u ons hier even over had gebeld of gemaild, wij hadden dit dan namelijk zonder enig probleem opgelost en hadden wij snel de juiste zuiger kunnen opsturen.
Geen idee
Pluspunten
ze hebben bijna alles vlotte levering site ziet er goed uit ben goed te spreken
Verbeterpuntensoms mis ik wat tekst bij onderdelen ,en misschien moeten ze per item het bij elkaar zetten , bv je komt wat tegen over koppelingsplaten dan ineens zuigers en dan weer wat over de koppeling dan heb je nog iets in je hoofd en als je dan ineens zuigers ziet denk je al snel ze hebben niet meer over de koppeling en dan ga je naar iets anders toe
Pluspunten
vrij breed assortiment, maar krimpend
VerbeterpuntenDoet weinig tot niets aan revisie (zadels, tellers, wielen) Kan meer eigen producten op de markt brengen, zoals led lampen Prijzen sterk verhoogd per 1-1-2017
Pluspunten
Ok
VerbeterpuntenOk
Heb achteras gekocht maar de maatvoering is fout. Sparing in de as te ondiep waardoor pennen niet passen.
Pluspunten
Prompte levering en goede voorraad.
Pluspunten
Goede en snelle service
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden