Pluspunten
Vrij vlotte levering(binnen 2 werkdagen), duidelijkheid of je origineel of **** koopt. Heb na 5 jaar zonder toch weer een Kreidler gekocht en voor mijn onderdelen weer vertrouwd bij Kreidlerparts gekocht. Voor mij nog steeds het adres om online te bestellen, veel kennis en geen problemen als er eens iets fout gaat. Top.
Pluspunten
snelle levering ,veel op voorraad , klantvriendelijk
Pluspunten
zeer klant vriendelijk en snelle levertijd
Verbeterpuntensoms beter maten en lengtes aangeven. en beter aangeven voor welk type het onderdeel is bedoeld
Positive
Alles wie beschrieben !! Leider habe ich einen falschen Tankdeckel gekauft, da keine Abmessung vorhanden war !! Hätte für Ø30 mm sein müssen ( Mofa - Kreidler Flory ) und dieser war größer.
VerbesserungspunkteMehr Angaben der einzelnen Artikel aufführen !!
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Snel antwoord op mijn vraag en snelle levering.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer snelle levering. betaling na verzending is een pluspunt.
Pluspunten
Verbeterpuntenverzendkosten omlaag of gratis voor vaste klanten die veel per jaar bestellen
Positive
sehr schnelle Lieferung. Internetseite läuft jedoch nicht perfekt über Tablet PC
Pluspunten
zeer goed
Pluspunten
Goede service en snelle levering
Verbeterpuntenmeer info over de producten in de webshop
Pluspunten
Snelle levering en klantvriendelijk.
Pluspunten
Levering was zoals gewend echt supersnel en netjes! Top ga zo door!!
Pluspunten
grote voorraad
VerbeterpuntenNiet meer verzenden met dpd. Ik krijg geen contact met ze en heb geen idee waar mijn pakket op dit moment is. Ik heb zondag iets besteld en vandaag is het er nog niet terwijl ik het wel nodig heb.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden