Pluspunten
Snelle levering en Groot assortiment
VerbeterpuntenNog groter assortiment en blijf dit volhouden
Pluspunten
snelle levertijd, prima service. Aanrader.
Verbeterpuntenniet alle onderdelen zijn van goede kwaliteit. vooral chroomdelen zijn niet van ouderwetse kreidlerkwaliteit.
Positive
Die Abwicklung der Aufträge ist sehr unkompliziert, geht auf Rechnung usw.
VerbesserungspunkteWenn Teile falsch geliefert werden, lohnt sich die Rücksendung oft nicht, weit die Versandkosten sehr hoch sind. Habe hierfür aber auch keine Lösung.
Pluspunten
Super service en klantvriendelijk Zo zouden alle webshops moeten zijn
Pluspunten
Super snelle levering, geen gedoe met betaal pasjes, en heel gemakkelijk achteraf betalen.
Pluspunten
Een grote voorraad en vriendelijke service en gedegen kennis.
VerbeterpuntenOnline tips voor montage en zondag levering
Positive
Search engine and drawings is quite ok
Suggestions1. My post parcels is always at least 2 - 3 days delayed because the agreement forced your transport to my home adress I'm working and are not at home ! Instead the parcel should always be delivered to a pickup point - I have tried to explain this in my order without any reaction.... 2. I have ordered meter drivers by drawing link to 1966 kreidler with shows the right item but the delivery is the wrong type of meter driver
Pluspunten
Snelle levertijd, betaalbaar en betrouwbaar.
Verbeterpunten?door blijven gaan
Pluspunten
Snelle levering. Wordt op de hoogte gehouden omtrent levering.
levering duurt lang
Pluspunten
Super site
Pluspunten
Goede prijs kwaliteits verhouding
Pluspunten
Jullie hebben veel in voorraad?! en een grote keus/assortiment voor de vele types Kreidlers.
VerbeterpuntenBij elk artikel staat; uitgebreide informatie, well, dat valt nogal tegen moet ik eerlijk bekennen. En, heb het al eerder gememoreerd, het beeld blijft op en neer gaan. Met vriendelijke groet S van Dellen
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden