Pluspunten
Pluspunten
Kreeg snel antwoord op een vraag over een artikel.
Pluspunten
Super betrouwbaar.
Pluspunten
Leveren op tijd en de kwaliteit die ik besteld heb
VerbeterpuntenKan even niets verzinnen ben tevreden over jullie
Pluspunten
Zwer tijdige bediening. Groot assortiment. Nooit gedoe over ruilen / garantie.
VerbeterpuntenSommige onderdelen zijn echt te duur. €75 voor een setje spatbordbeugels is absurd. Technisch advies bij aanschaf onderdelen zou beter kunnen. Een bedrijf mag best iets duurder zijn dan de concurrent maar moet die toegevoegde waarde goed maken door de juiste adviezen. En imitatie onderdelen waarvan bekend is dat het niet past uit het assortiment halen.
Pluspunten
prima website, en snelle levering.
No
Positive
Sehr gut! Schneller unkomlizierter Versand, absolut zuverlässig.
Pluspunten
Snelle en goede levering,plus goede kwaliteit.
Pluspunten
Geweldige service en goed advies
Pluspunten
snelle service en levering ik ben zeer tevreden
Pluspunten
Zeer ruim assortiment. Betaling achteraf.
VerbeterpuntenBij bepaalde onderdelen mis ik de specificatie voor wat ze precies zijn. Voorbeeld, ik ben mijn voorvork aan het reviseren van mijn eitank, het zou handig zijn dat alle onderdelen die je daar voor nodig hebt bij elkaar staan. Zo word de kans kleiner dat je wat vergeet, zoals nu gebeurd is bij mij.
Pluspunten
Alles ok.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden