Pluspunten
Alles word snel en supper goed verpakt geleverd
VerbeterpuntenIk heb laatst een buiten band opgestuurd gekregen met een productie fout er in. Mischien in het vervolg beter kijken naar wat jullie opsturen
Pluspunten
Uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenWebsite: Uitgebreidere informatie bij de artikelen: functie artikel etc.; aantal benodigd etc. waarvoor gebruikt
Pluspunten
goede site
Pluspunten
Betrouwbaar en snelle service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed product. Netjes verpakt en snel verzonden
VerbeterpuntenGeen
Verbesserungspunkte
Es würde die falsche Ware verschickt. Nach drei Reklamations Emails kam dann endlich eine Antwort, dass das richtige Kettenrad nachgeschickt wird. Es ist bis heute nichts passiert. Fehler können passieren - Kein Thema - aber dann sollte man sie auch kostenneutral und schnell beheben. In meinem Fall habe ich das falsche Kettenrad bekommen, welches auch noch zum teueren Preis des richtigen verrechnet wurde. Ersatz sollte sofort kostenfrei geliefert werden und nicht von Gutschriften, die auf weitere Bestellungen zielen, gesprochen werden.
Pluspunten
goed assortiment en duidelijke website
VerbeterpuntenNormaal koop ik bij een concurrent en ben dan toch voordeliger uit. Ik kwam deze keer niet door de betaalsite heen vandaar deze switch
nvt
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering en goede service
VerbeterpuntenHoudt dit vast
Positive
Sehr schnelle Und unkomplizierte Abwicklung und Lieferung!
VerbesserungspunkteDie Verarbeitung sollte verbessert werden. Bei meinem Typenschild ist die Beschriftung schief und bei der Sitzbank die Schrauben nicht fest
Pluspunten
Zeer goede communicatie en zeer snelle degelijke levering
Pluspunten
Betrouwbare en super snelle levering, en wat erg makkelijk is achteraf betalen. Ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Snel geleverd en van goede kwaliteit
VerbeterpuntenOp de site staat bij elk onderdeel "meer over dit onderdeel" maar er word bij geen enkel onderdeel meer uitleg gegeven
Pluspunten
website werkt goed
Verbeterpuntenfoto's op website wijken af met het geleverde. dpd verzending slecht.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden