Pluspunten
Bij vragen of problemen altijd een passend antwoord, zodat je weer verder kan.
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
snelle en nette levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke website, goede communicatie, snelle levering.
geen
voorlopig geen
Heb meerdere malen contact gezocht via mail nog nooit beantwoord. sommige onderdelen passen zeer slecht.
Pluspunten
Duidelijke overzicht van de aangeboden onderdelen en een snelle levertijd. Wat ik ook gemakkelijk vind is de betaling achteraf.
Pluspunten
Heb een mail gestuurd, zeer snel antwoord gekregen op mijn vraag. Was me nog niet helemaal duidelijk dus ff gebeld, vriendelijk te woord gestaan en goeie uitleg gekregen. Men wist waar men t over had. Bestelling gedaan nu wachten op levering. Weekend zit er tussen dus moet ff geduld hebben. Groet Jeroen H. Te Dalfsen
Pluspunten
als je ze belt altijd een goede uitleg en vakmanschap.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Niets nagatief
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Veel producten en de mogelijkheid om achteraf te betalen.
VerbeterpuntenDe levering via dpb is prima maar je moet de gehele dag thuis wachten. En dat vindt ik niet zo fijn.
Beste Peter, Dank je voor je beoordeling! In verband met je gegeven cijfers hebben wij even nagekeken waar de oorzaak zou kunnen liggen. Wij hebben 3 bestellingen van je ontvangen. 2 daarvan zijn een dag bestellen verzonden, 1 is op vrijdagmiddag geplaatst en het is ons niet gelukt om deze nog te versturen. Je kunt er vanuit gaan dat bestellingen voor 13.00 uur geplaatst dezelfde dag nog verzonden worden. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 13.00 uur worden inderdaad pas dinsdag (onze eerst volgende verzend dag) verzonden. Van DPD krijg je een melding dat de zending bij ons de deur uitgaat. Op de dag van levering krijg je een melding met een tijdsvak waarin de bestelling geleverd wordt.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden