Pluspunten
Slecht afgewerkte producten.
VerbeterpuntenDe bestelde producten ook daadwerkelijk leveren. En geen alternatieve producten leveren.
Pluspunten
Super snelle levering van onderdelen, en op rekening achteraf via de bank is erg handig.
Pluspunten
Een goede bedrijf!!!!!!!!!
VerbeterpuntenDe post kan snelle.
Pluspunten
chille chille chille
Pluspunten
uitgebreid aanbod. betrouwbaar. Snelle levering. Aangename betaling conditie.
VerbeterpuntenVerpakken van onderdelen ( los in de doos) het inpakken van breekbare delen kan beduidend beter Uitgebreide informatie over het onderdeel kan beter. Een beginnend enthousiasteling loopt hier vast (jammer)
Pluspunten
Was een verkeerd onderdeel verstuurd. Na telefonisch contact waarin ik goed geholpen ben door de medewerker zijn er gelijk nieuwe onderdelen verstuurd. Verkeerde onderdelen konden kosteloos retour gestuurd worden.
VerbeterpuntenHad een ander leveradres opgegeven omdat ik hier dagelijks aanwezig ben maar de spullen werden naar huis adres gestuurd toevallig was ik op dat moment wel thuis.
goedkoper worden
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering! Dat spreekt mij wel aan. Gr Ronald
Pluspunten
Verbeterpuntenonderdelen zijn niet altijd te vinden met onderdeelnummers, sommige onderdelen zijn moelijk te plaatsen bij welke machine. Bij de onderdelen staat altijd (uitgebreide informatie) als je daar op klikt komt er niets?
Beschrijving voor specifieke gereedschappen aan product toevoegen
Pluspunten
veel onderdelen en snelle levering
Pluspunten
service goed
Verbeterpuntente veel verzend kosten voor kleine bestelling
Pluspunten
Kennis en grote keus
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed bedrijf voor vele kreidler liefhebbers.
VerbeterpuntenUitgebreide omschrijving van de onderdelen ontbreekt bij diverse artikelen,zodat je soms een verkeert onderdeel bestelt...Bij alle onderdelen zou dit moeten vermeld worden waar of wat het voor dient met de omschrijving....Voor de rest een positief ingesteld bedrijf en dan ook gewoon goed te noemen.
Pluspunten
Coen en Linda staan altijd voor je klaar en maken altijd tijd voor je. Altijd vriendelijk, ga zeker nog vele jaren zo door.
VerbeterpuntenIk zou het zo niet kunnen zeggen, volgens mij zijn die er bijna niet.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden