Pluspunten
Snelle afhandeling, goede communicatie en goede nazorg indien nodig..
Pluspunten
gebeld voor een zuigertje voor mijn Kreidler. goed oadvies omtrent eventuele maatvoering. Volgende dag in huis. Prima service!!
Pluspunten
Snelle levering, sms bericht over levertijd, erg prettig
Pluspunten
almost everything for kreidler
Verbeterpuntento slow with delevery. I have wait almost 2 weeks on the parts and they have still not arrived and no one have let me know when they will come. for all I know this could be a **** company that never deliveres what you pay for
Pluspunten
Netjes antwoord op de vragen
Pluspunten
snelle levering of als je in de winkel komt heeft coen altijd wel een bakkie weet waar hij over praat
Contact per mail en levertijd moeten echt verbeteren.
e
Pluspunten
geweldig om online onderdelen uit te zoeken de keuze is reuze
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Riesiges Teilesortiment Gute Kommunikation Schneller Versand
VerbeterpuntenBei Kleinteilen (Distanzscheiben, Lager, Federn, Spezialschrauben usw) fehlt teilweise eine detailierte Beschreibung.
Pluspunten
Tot nu toe is alles tot zeer tevredenheid bezorgd. Artikelen zijn zoals op de foto, c.q beschrijving. Ga zo door.
Pluspunten
Ik vind over zicht onderdelen goed ,kan alles goed bekijken . En een aardig groot Assortiment aan onderdelen .
VerbeterpuntenNazorg & garantie ,dat heb ik nog niet nodig gehad .
Geen verbeterpunten
Pluspunten
prettige klantvriendelijke communicatie. uitgebreid assortiment snelle levering
Verbeterpuntenin de online webshop staat bij elk artikel "Uitgebreide informatie" maar daar is verder geen extra info te vinden. paar keer gehad dat de bestelling niet compleet was! Opmerkingen bij de bestelling wordt blijkbaar niet of niet altijd gelezen.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden