Pluspunten
Zeer correct en beleefd
Pluspunten
Na een incomplete levering zeer snelle en correcte nalevering!!
Verbeterpunten??
Pluspunten
website overzichtelijk levering gebeurd 8 op de 10 echt snel
Verbeterpunten1
Pluspunten
Zeer snelle levering en geen gezeur als ze iets terug nemen.
Mehr Detailinfo über die Ware. Wie z.B Material Anzahl,
Pluspunten
Snel goed en overzichtelijk
Pluspunten
Snelle levering, zeer veel aanwezig.
VerbeterpuntenBetere controle van wat er naar de klant verstuurd wordt. Enkele maanden geleden iets gekregen wat niet goed was, nu een uitlaatbocht en demper die niet samen passen, Dit kost de klant retourgeld.
Pluspunten
snel netjes en goede site
Pluspunten
geweldig geregeld,en ja overtoom had de naam maar die is nu voor jullie
Pluspunten
Ben alleen maar positief . Besteld en een super snelle levering. Succes verder.
Pluspunten
Goede Service, en snel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede na zorg
Verbeterpuntenlet bij imitatie onderdelen dat die de algemene pasvorm dicht of nog dichter bij orginele onderdelen komt
Pluspunten
kun je een bedrijf beoordelen na 1 bestelling die goed ging ???
Pluspunten
Kennis en kunde paraat.
Pluspunten
Ben vriendelijk te woord gestaan door Koen. gaf goed advies mbt bestelling en verzending
VerbeterpuntenLevering via DPD vind ik tov PostNL minder, omdat mijn verzending volgens de track and trace side van DPD verkeerd gesorteerd was(kan gebeuren), echter dit betekent dat de verzending pas de eerst volgende werkdag gaat plaatsvinden, dus niet op zaterdag. PostNl bezorgd wel op Zaterdag. Verder kreeg ik een mail [email protected] (voor mij onbekend mailafzender. Ik had deze bijna ongelezen verwijderd omdat ik geen virussen etc wil op mijn PC. Dus had liever een mail van Kreilderfparts of van DPD ontvangen. In de mail van Info#heegp.nl stond een link om het pakket te kunnen volgen. Op zich zeer handig, echter deze side was in het Duits en de informatie die er op stond was ook niet echt handig leesbaar. Overigens er is wel een Nederlandstalige DPD side die wel duidelijker is en meer informatie geeft. Koen mocht je nog vragen hebben mbt het verbeterpunt bel dan gerust. 06-53155884.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden