Betrouwbaar en prettig bedrijf met kennis van zaken
altijd snel en correkt.
Netjes en goed verzorgd, mooi producten en goede samenwerking...fijn
uitstekende dealer voor kreidler onderdelen makelijk te vinden op de site
Snelle levering en juiste onderdelen ontvangen dat noem ik nog eens sevice
Einfache und schnelle Teilesuche möglich.
Gut strukturierter Shop mit einem schnellen Bearbeitungs und Versandservice.
Topbedrijf en nee ik ben geen belanghebbende
Snelle duidelijke en goede omschrijving van de spullen… en mooie kwaliteit
Prima en netjes geleverd.
Boekje is meer voor de “doorgewinterde” fan dan voor een hobby-enthousiast als ik. Zoals het extra (!) gereedschap voor een Kreidler! Maar ik ga mijn best doen om mijn nieuwe aanwinst zo goed mogelijk in stand te houden.
Zijn vriendelijke mensen en je word goed geholpen en hebben kennis in huis.
Al tweemaal een artikel te weinig ontvangen, maar niet direct gezien, dus kan je niets meer zeggen denk ik.
Mooie website en spullen
Aanrader
Alles naar wens.
Mijn kreidler onderdelen werden snel geleverd. De kwaliteit was prima, helemaal wat ik nodig had. Ik had nog een vraag en die werd snel beantwoord.
Mooie en goede onderdelen!!!!!
Snelle goede levering en goede verpakking
Gode reservedele
tout s est bien passé !
Bij het ontvangen van het product (een pot met siliconenvet) was de pot helemaal beschadigd, en zat de inhoud in een plastic zak, wat helemaal onder de vet zat. De deksel was ook dusdanig stuk, dat ik de pot niet meer kan afsluiten. Erg jammer, want de bezorgtijd en was wel erg snel.
Kreidlerparts heeft een groot assortiment onderdelen voor mijn oldtimer tegen een redelijke prijs en snel geleverd.
Alles keurig op tijd geleverd
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden