Een goed bedrijf om zaken mee te doen
Goed en snel levering
God hjemmeside
Sehr schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben
Doe ik al jaren zaken mee,altijd netjes en snel.
Altijd snelle levertijd
Voor beide bestellingen die ik onlangs heb gedaan kon ik via de site alles vinden wat in nodig had en waar ik twijfel over had of ik het juiste artikel had gevonden werd ik telefonisch prima op weg geholpen.
netjes en correct.
kan niet beter, je belt, en is de volgende dag of de dag erna binnen prima service
Al meerdere onderdelen besteld bij kreidlerparts. Goede prijs kwaliteit! Onderdelen retour en vragen worden goed nageleefd! Eerlijk en goed bedrijf!
Easy. Convenient price of the shipment is a little bit too expensive.
Heel mooi uitgebreid assortiment kreidler spullen
kan altijd beter
Snelle levering.
snel besteld,snel geleverd. Eerlijke prijs. Meer dan tevreden.
Det er altid en fornøjelse at handle ved Kreidler Parts
altijd correcte en snelle levering van onderdelen
Jaren lange ervaring, en dat merk je. Er wordt vlot gereageerd op een vraag via de mail, en voldoende kennis bij de medewerkers.
Goed!
Alles wat ik zocht kon ik hier vinden en zag er heel mooi uit toen ik het binnen kreeg. Ga hier zeker weer eens onderdelen bestellen.
Het is een goed product alleen sommige plaatjes waren slecht te zien,te donker. Het pakket was er snel.
Gaat goed ahv tekeningen
De prijzen zijn redelijk
Snel geleverd met goede kwaliteit
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden