Alles naar wens.
Mijn kreidler onderdelen werden snel geleverd. De kwaliteit was prima, helemaal wat ik nodig had. Ik had nog een vraag en die werd snel beantwoord.
Mooie en goede onderdelen!!!!!
Snelle goede levering en goede verpakking
Gode reservedele
tout s est bien passé !
Bij het ontvangen van het product (een pot met siliconenvet) was de pot helemaal beschadigd, en zat de inhoud in een plastic zak, wat helemaal onder de vet zat. De deksel was ook dusdanig stuk, dat ik de pot niet meer kan afsluiten. Erg jammer, want de bezorgtijd en was wel erg snel.
Kreidlerparts heeft een groot assortiment onderdelen voor mijn oldtimer tegen een redelijke prijs en snel geleverd.
Alles keurig op tijd geleverd
Topper
zeer tevreden ik zou alleen graag het gratis levering bedrag omlaag zien gaan
Het assortiment van Kreidlerparts is heel groot en wordt aangeboden middels een goed werkende website. Verbeterpuntje zou zijn om de uitgebreide beschrijving van producten dan ook werkelijk uitgebreid te laten zijn. Nu staat er vaak geen extra informatie. De levering via DPD bevalt minder goed. Nadat een pakket is overgedragen aan DPD, duurt het al gauw 3 of 4 dagen voordat het pakket te volgen is via de link.
Topservice, snel en volgens afspraak alles geregeld
Alles netjes ingepakt. Vragen worden beantwoord. Ik ben tevreden.
I am very satisfide with your service
Goed, boutjes en sluitring besteld maar moertjes niet. Had verwacht dat bij jullie was opgemerkt.
Snel en accuraat
Als goed
Jaren ervaring met Kreidlerparts. Grootste keuze !
Die Ware wurde schnell und zuverlässig mit DHL geliefert. Andere Paketdienste funktionieren bei uns überhaupt nicht. Die gelieferte KOKUSAN EVO hat gut gepasst und funktioniert hervorragend. Gegenüber der vorher installierten HPI deutlich runderer Motorlauf. Alles OK
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf
Goede producten snel geleverd
Ok