Het is goed voor een kwantiteit bestelling. Maar als ik een half maantje bestel ter grootte van 3mm wat 0.70ct kost vind ik het niet goed als er transportkosten bij komen van € 7,50
Super snelle levering netjes ingepakt telefonisch goed bereikbaar
Alles super geklappt
Levert keurig de bestelde artikelen
Snelle en correcte levering
Very good dealer, fast delivery and good prices.
Gode varer leveret hurtig
Die Artikel wie beschrieben und super schnelle Lieferung.
Snelle levering , goede informatie verkregen per telefoon .
Alles prima !!
Zeer goede service, 2 x heb ik een fout gemaakt bij mijn bestellingen, en 2 x perfect opgelost, zeker aan te raden .
GOOD .
Envois rapide Pas possible de passer cde avec le site traduit en français par Google J'ai fais des demandes de renseignements sans retour.
Snelle afhandeling en levering op tijd.
Goede ervaring.
Ware wie beschrieben, teilweise zusätzliche Angaben wie z.B. Maße. Schnell und gut verpackt geliefert.
Het zelfde als boven
Zie hier boven
Zie boven
Un catalogue extrêmement complet. Une version française m'aurait bien arrangée. Tout y est cependant, un classement par année modele pourrai etre pratique. Livraison rapide.
Einfache Bestellung und schnelle Lieferung, bin begeistert und sehr zufrieden
Alle Teile entsprechen der Beschreibung. Sehr schnelle Lieferung. Gut verpackt, bisher nie Verluste.
Goede communicatie, details sommige onderdelen kunnen dieper.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden