Goede en snelle service
Eerste maal op de site gezocht en alles goed gevonden. Netjes onderverdeeld volgens types. Betaling na levering is een pluspunt.
Goede webshop,duidelijk,goede duidelijke afhandeling en de producten voldoen aan de wensen dus goede service.
Ze hebben voor elk model, alle onderdelen en met de tekeningen vindt je snel een onderdeel terug. De leveringen zijn snel en correct! Over terugzending valt via mail te communiceren.
Alles super gelaufen .
commandes traitées très rapidement
100% positiv
Super schnell geliefert, prima Qualität
de onderdelen zijn goed maar ik vind het erg jammer dat je de spullen die je nodig heb niet kan ophalen ik woon bijna om de hoek maar kan het toch niet ophalen dat vind ik jammer om dat het mijn elke keer weer verzendkost kost maar verder een goede winkel
prijs en voorraad uitstekend zeer snelle levering
prima ervaring, veel op voorraad en snel bezorgd
Keurige duidelijke site,zou zo weer iets bestellen
Ja, wat kan ik daarover zeggen? Ik heb gewoon spulletjes besteld en het is aangekomen, dus is het toch prima.
Ich bin absolut zufrieden. Gut Beschreibung und Darstellung der Ersatzteile lassen kaum Fragen offen.
schon jahrelang sehr gute Erfahrungen gemacht, immer wieder!
Geleverde onderdelen perfect en snel geleverd. Onderdelen van zeer goede kwaliteit.
Weinig woorden bij nodig gewoon altijd snel en goed
Je word goed geholpen en snelle levering
Vlotte en snelle levering.waarom ergens anders halen!!!!.
Goeie ervaring tot nu toe
Goede producten en en nette webshop.
Kann ich nur weiterempfehlen
Altijd goed en snelle afwerking van bestelling. Bij problemen altijd een goede oplossing.
Habe mehrmals bestellt. Es hat immer alles gepasst.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden