Geen slechte ervaring met deze levering wat besteld is ook netjes zoals gezegd geleverd.
Jeg skulle bruge dysser til Bing karburator 10mm nemt at finde hos jer, blev anbefalet af SCO kluppen.
Goede en snelle levering
Je weet gewoon dat de spullen die je krijg goed zijn. Levertijd is wel oké
kan niet beter
Duidelijk en netjes, en snel afgerond.
Super tevreden over klopt altijd en ontzettend snel, en de site is ook super ,dus echt 100% tevreden.
Ich konnte alle Ersatzteile, die ich benötigte, einfach per original Ersatzteilnummer finden und bestellen. Die Preise sind fair, die Qualität gut. Der Kundenservice ist sehr zufriedenstellend und kompetend.
Meerdere bestellingen geplaatst en iedere keer snel en tot op laatste ringetje correct geleverd!
Van Coen en Linda ben ik altijd goed geholpen geworden, altijd goed advies gehad en snelle levering van onderdelen.
Nooit geen problemen gehad. Korekt met alle producten.
1 zin is voldoende
Das finden eines Ersstzteils ist beispiellos.Alles perfekt.
Altijd snelle verzending Prima service Vriendelijk Een van de weinige online leveranciers waar de levering ALTIJD klopt Daar kunnen de andere webshops n voorbeeld aan nemen
Alles past, en dat is top
Schnelle Lieferung, hat alles super geklappt. Kann man weiterempfehlen!
Super Qualität und super schnellen Lieferung..
Snelle correctie na levering verkeerde olie.
Schnelle Lieferung,die Ware wurde wie beschrieben geliefert.
Altijd goed
Westerdijk 18