Alles takko!
Website is overzichtelijk, bestellen via tekening gaat ook erg makkelijk. Je ziet direct of een onderdeel op voorraad is dus je komt niet voor verrassingen te staan. Na bestellen direct bevestiging via email en een dag later wordt het pakketje netjes afgeleverd vergezeld van een afgevinkte stuklijst.
Geen aanmerkingen
okay
Na enig zoekwerk op de site alles gevonden, en besteld en snel ontvangen, maar als je een ontstekingsspoel besteld, zou onderaan moeten staan (andere klanten bestelden dit er nog bij bv bougies en bougie kabel en bougie kap , dan vergeet je niks te bestellen )
Alle Teile wurden so geliefert wie bestellt
Binnen een dag was alles correct geregeld.
Eerste keer dat ik wat heb besteld bij Kreidlerparts. Veel delen en onderdelen voorradig, tegen een goede prijs. Snelle en vlotte levering.
Bellen, inpakken, versturen en de volgende dag op je adres. Echt toppie.
Hätte vielleicht auf eine Bestätigung gewartet, das das Geld eingegangen ist.
Die erste Bestellung kam schnell.Auf die zweite warte ich. Leider habe ich keine weiteren Infos bekommen warum das Packet nicht kommt.
Fijne makkelijke site waar ik snel artikelen kan bestellen. Sommige artikelen wel erg hoog geprijst.
Gewoon vlotte levering wat ik besteld heb
Geleverd zo als besteld.
Ik heb de onderdelen snel in huis
Snel en zoals besteld
Kan het ieder hobbyist aanbevelen zeer tevreden en goed.
Bin sehr zufreiden mit der Bestellten Ware, ist genau so wie beschrieben. Super schneller versand, einfach PERFEKT
Onderdelen snel in huis .
Snelle levering en nooit problemen
Goede ervaring met dit bedrijf en de geleverde producten
Goede en snelle levering en met zorg verpakt voor verzenden Onderdelen van goede prijs/ kwaliteit verhouding
Dort hab ich fast Alles bekommen um die kleine Kreidler RMC zu restaurieren
Non nonsens! Goede producten en snelle levering
goed en snel, bezorgt. jammer genoeg niet, met post Nl. ik had een ketting kastje besteld. daar was een lipje van los gegaan. tijdens transport, even bellen, en ik kreeg een nieuwe. top mannen.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden