Schnelle Bearbeitung und Lieferung. Auch mit Vorkasse zu empfehlen. Heute sind die Teile angekommen und werden morgen verbaut! Bin mal auf die Passgenauigkeit und Qualität gespannt ! Optisch ist alles einwandfrei und macht einen sehr guten Eindruck !
precies wat ik zocht en correct afgehandeld
Goede overzichtelijke site goede uitleg met evt met tekening. spullen degelijk verpakt top.
Het bestelde artikel wordt snel geleverd.
Zie bovenstaande
Duidelijke website , onderdeel snel gevonden .....voor mijn Moto Guzzi hoofdremcilinder
Duidelijke site,snelle en goede levering,top
Ik heb enkele koperringen besteld, en deze konden dus niet via de gewone post bezorgd worden...Dit kost mij dus onnodig meer geld in een tijd dat je meer op je geld moet letten... Voor de rest is Kreidlerparts uitmuntend maar dit is een issue...
Beste Theo, Ik begrijp je frustratie maar een 1 vind ik in dit geval niet op zijn plaats. Je weet ons goed te vinden per email en telefoon. In de FAQ staat; "Hoeveel bedragen de verzendkosten? Afhankelijk van de grootte van je pakket berekenen we je voor een envelop zending € 3,95 (BE € 5,75)(mits het order bedrag niet hoger is dan € 50,00, niet meer dan 10 items bevat en niet zwaarder is dan 100 gram) en voor een pakket € 7,50 aan verzendkosten (voor België € 7,95). Boven € 150,00 rekenen wij geen verzendkosten in Nederland, België en Duitsland. De website bepaald zelf of de bestelling als envelop zending kan worden verzonden." Dit had ik je uiteraard ook graag uitgelegd. Wij hebben dit lang geleden veranderd omdat enveloppen in het verleden overvol geladen werden en niet meer te versturen waren. Ik vertrouw op je begrip. Groet, Coen
Zijn snel en goed
Van te voren gebeld en werd netjes te woord gestaan daarna besteld en netjes thuis gekregen.
Uns wurde ihre Seite über einen Freund empfohlen der seit Jahren Kunde ist und begeisterter Mopedfahrer.Von der Anmeldung über die Bestellung bis zur Lieferung ein sehr guter Service den man nur empfehlen kann.
Goede en snelle levering Als ik een verbetering aan mag voeren, haal dan svp die classical theme weg.
Mooie site
Snelle en nette verzending
Orders comes prompt
Altijd prima service en snelle levering
Behalve de levering van prima producten is ook de communicatie en nazorg erg goed.
Ik heb al verschillende bestellingen gedaan . Op mijn gestelde vragen over een product kreeg ik antwoord binnen een dag , waardoor ik de bestelling toch snel te plaatsen voor het goede onderdeel . ik zou Kreidlerparts ook aan iedereen aanbevelen . Toppie hoor .
Spullen zijn prima en ook snel geleverd Alleen jammer van de hoge verzendkosten Kost altijd €7,50
In tegenstelling tot vorige levering, deze snel en keurig verpakt ontvangen
snel en goede service en geven goed advies
netjes en correct.
Westerdijk 18