En snelle levering, goede prijs .
Banden besteld en nog een paar dingen mooi en goede service
snel in huis en de Kreidler loopt weer netjes.
De onderdelen zijn altijd snel verzonden en goed verpakt. De prijs ligt vaak wat hoger dan bij andere aanbieders. Bij vragen wordt er over het algemeen snel geantwoord en meestal door iemand die er verstand van heeft.
Anhand der Zeichnungen kann man auch als "nicht Profi" sofort alle benötigten Teile bestellen und in den Warenkorb legen.
Goeie en snelle levering was een issue, en dat is gebeurd
Lieferung pünktlich und sorgfältig verpackt
prima voor elkaar
ga zo door
Fast & accurate!
my experience with this company is good, they are responsive, and paid things come quickly. We could grant good, old, customers a discount as a motivation not to look for items in the competition
Bestellen en snel ontvangen geeft een goed gevoel.
Heel ruim assortiment. snelle en correcte afhandeling en levering maken zelden een fout iets waar andere kreidleronderdelen webshops van kunnen leren
Alles Top
Nette prijzen.
Ja enkele malen een order geplaatst, levering ok, en delen zijn in orde, niet precies zoals de delen vroeger waren, maar nog ok
Good part
Alles OK
Alle lof voor kreidlerparts.
Sehr zuverlässig, sehr gute Internetseite, termingenau.
Is altijd goed verzorgd
Altijd netjes
overzichtelijke site, makkelijke bestelling plaatsen en vlotte levering
Zeer tevreden met de aankopen
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden