Correctie afhandeling van iedere bestelling Snelle levering Gewoon goed is juiste omschrijving
prima service zoals alle keren eerder.
Die erste Bestellung hat bestens geklapt werde auf alle fälle wieder orden.
betrouwbaar en prettig zaken doen
Bestilte om søndagen og fik det om fredagen. Hurtigt og nemt
Goed oplettend heid
Bestellingen worden binnen een paar dagen geleverd.
Ik ben goed tevreden over mijn bestelling, en de correcte bezorging
goede kwaliteit voor een nette prijs met snelle afhandeling.
Leveren heel snel en bij problemen word het netjes opgelost. Alleen maar lof over deze firma.
Seit Jahren restauriere ich verschiedene Florett. Kreidler Parts ist dabei ein verlässlicher Partner
goed overzicht op de site, makkelijk te bestellen.
Betrouwbare levering en optyd
Een prima leverancier voor al uw Kreidler benodigdheden.
Ontstekingsspoel die ik geleverd heb gekregen was kapot. Is nog geen oplossing voor het probleem aangeboden.
Je krijgt wat je besteld op tijd. Goede kennis van de diverse kreidler onderdelen.
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede website, jammer dat de winkel gesloten is.
Sehr schnelle Lieferung.
geen uitleg nodig
Ich habe bisher schon das dritte oder vierte mal bestellt und die Lieferung war immer innerhalb 4-( Tagen aus den Niederlanden vollständig angekommen. Bei Fragen zu den Produkten gab es immer die Möglichkeit telefonische Auskunft zu erhalten. Ich würde den Shop ohne weiteres empfehlen können.
Heel snelle levering, zeker omdat er graveerwerk bij zat. Andere dag al verzonden, en na twee dagen in huis
Snelle service en hulpvaardig
Westerdijk 18