Ohne Kreidlerparts könnte ich meine Restaurierungen verschiedener Kreidler Florett nicht realisieren
Zoals gewend van Kreidlerparts snelle service en goede kwaliteit producten. Coen en Linda GA zo door.
Wanneer het mis gaat wordt het weer correct afgehandeld
Gute Qualität zu günstigen Preisen.
De aflevering door DPD was negatief. We hebben het pakketje bij de buren achter de kliko gevonden. Wij waren gewoon thuis, er is niet aangebeld of een briefje achtergelaten. Levering pakketje was prima, goed verpakt enz. Geen reclame voor Kreidlerparts !!!!!!!!!!
Goed telefonisch bereikbaar. Je word vriendelijk te woord gestaan Ze weten waar ze over praten , en hebben een goede web site. Een aanrader.
Schneller Versand nach Deutschland. Problemlose Bezahlung auf Rechnung. Mit DPD versendete Pakete kommen oft sehr beschädigt an. Kleinteile können fehlen! Tipp: DHL passt besser auf die Pakete auf...
Die Suche über die Zeichnungen ist sehr gut. Habe alle benötigten Teile gefunden. Leider gibt es auch Anbauteile, die nicht explizit einer Zeichnung zugeordnet werden können/könnten. Diese sind dann über die Teile-Suche schwer zu finden. Des weiteren wird der Warenkorb immer wieder auf Holländisch angezeigt und lässt sich dann nicht auf Deutsch umstellen. Dafür einen Stern Abzug, sonst alles hervorragend.
kom er nu al een paar jaartjes voor onderdelen van mijn kreidlers
Ben er altijd goed geholpen
Voor het eerst wat besteld,en het ging allemaal mooi.
Alles für die Kreidler
Ben zeer tevreden snelle levering en een nette kwalitijd De website zou beter kunnen in de zit wat meer details over de producten meer foto's en maten er bij
Pakket kwam 2 dagen later al
Alles bestens, PayPal wäre der 5. Stern.
Alleen goeie ervaringen
Niks is te veel bij Coen!
Ich bestelle seit längerem meine Teile bei Kreidlerparts. Der Versand nach Deutschland verläuft unkompliziert und die Lieferzeit ist sehr schnell. Bisher hatte ich nichts zu Reklamieren, was für die Qualität der Teile spricht
Goede en snelle afhandeling van de bestelling en perfecte onderdelen
Dit is niet te lezen
Gut
Alles beestens.
De producten van Kreidlerparts zijn van uitstekende kwaliteit die je makkelijk kunt vinden op hun website en worden snel geleverd.
Schnelle Lieferung und alles passt perfekt !!
Overzichtelijke site. spullen zijn op voorraad. snelle verzending.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden