Kreidlerparts geldt voor mij als de leverancier voor Kreidleronderdelen.
Zeer goede service en snelle levering en vriendelijk personeel en goede kwaliteit onderdelen.
Ze hebben Veel onderdelen leverbaar
Zeer goede kwaliteit.
Super Geholpen ! !.
VERY GOOD SUPPLIER FOR KREIDLER PRODUCTS
fijne winkel
Top Ware,schneller Versand
Snelle reactie, kwaliteit van de onderdelen zoals omschreven en faire prijzen. Aanbevolen!
Contact gezocht met Kreidlerparts omdat ik mijn Kreidler uit 1969 motorisch wilde reviseren. Ik had nogal wag moeite met de onderdeel nummers erbij te zoeken. Mijn “Wensen” lijst door gemaild en vervolgens kreeg ik deze netjes terug met de onderdeel nummers erachter. Wat een fantastische service, vervolgens besteld, en de andere dan alles al binnen. Wat mij betreft echt meer dan top. Nogmaals bedankt voor de hulp, en wat mij betreft een zeer tevreden klant erbij.
Super goede service
j ai commandé pour la premiere fois et trés satisfait a recomander
Spullen altijd keurig verpakt , mooie website , bestellen via tekeningen echt top . Wat zou er beter kunnen ? Ze doen hun best meer kan je niet verwachten .
Super website vriendelijke mensen
dans ma dernière commande, il y avait un piston Météor et une cage à aiguilles, le problème est que l'axe ne rentre pas dans la cage à aiguille quand celle ci est dans la bielle ??? Bonne Journée . B. Godeau
Uitstekende kwaliteit, is zoals verwacht.
Alles ok
service très bien .dommage frais de port élevé
De nazorg is uitstekend!
Beste Marco, Ik heb je email op vrijdag 22 oktober om 09.05 uur beantwoord. En heb dit hier uiteraard meteen gecontroleerd. De vraag in de mail was of je een foto kunt sturen of ons kunt vertellen waarom je denkt dat het imitatie is. Uiteraard willen wij het oplossen/aantonen maar op deze manier komen we niet veel verder... Groet, Coen
Originele beoordeling
Je wordt misleid, in de tekst staat origineel en je krijgt imitatie van een slechte kwaliteit. Tevens negeren ze je mail. Dus hier niet kopen!!
Top doe zo verder
Had een aantal onderdelen voor mijn Kreidler besteld. Prima zaak. Snelle levering en de onderdelen paste perfect.
alles wat ik besteld had en snel geleverd
Ze doen wat ze beloven! Snelle levering ! Vandaag besteld, Morgen geleverd.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden