Ben heel tevreden , heel aardige mensen die Coen en zijn vrouw en spullen hebben ze ook
Foto
Ich bin sehr zufrieden mit Kreidlerparts. Die Qualität und die Preise sind in Ordnung. Die Lieferung erfolgt schnell und zuverlässig. Was möchte man noch mehr.
goed product,zoals omschreven.
Altijd behulpzaam als je iets retour stuurt doen ze ook niet moeilijk hele fijne zaak
Fijn om vanaf tekening te kunnen bestellen.
Snelle levering van bestelde onderdelen ,en bij retour sturen snel het geldweer op eiben rekening
Alles netjes
Overzichtelijke tekeningen met onderdelen. Makkelijk te bestellen
Heb ook nog niks van DPD ontvangen ?
Super snel afgerond.
altijd correkt bestelling. doe zo verder.
vind alleen de verzendkosten aan de hoge kant, zeker als het om kleine zaken gaat
Goede beschrijving op site Goede service
Snelle levering, verpakken kan beter . Kleine items liggen soms los in de doos. Doos raakt beschadigd door onderbouw , standaard kreidler . Waardoor kleine dingen uit de doos kunnen vallen tijdens transport.
Koen is een aardige correcte man. Altijd behulpzaam aan de telefoon. En weet alles
Goede en betrouwbare leverancier.
Sehr umfangreiches Angebot, schnell Lieferbar, habe immer alles in guter Qualität bekommen, bin sehr zufrieden.
Ik doe al jaren zaken met Kreidler Parts en altijd naar tevredenheid. Ga zo door zou ik zeggen.
Je krijgt wat je besteld, alleen een klein beetje meedenken gebeurt niet.jammer Vr groet Kees
Prima levering snel en correct zoals altijd
Snelle levering, en goede communicatie daaromtrent, tevens kwalitatief uitstende originele onderdelen.
Grote voorraad, goede kwaliteit, zeer snelle levering,overzichtelijke site
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden