Bitte endlich E Mail abändern auf : [email protected]
Nadat ik besteld had was mijn bestelling 2 dagen later al binnen.
keurig op tijd geleverd
Uitstekend!
Wie immer guter Service schneller Versand gute Wahre Danke
Gemakkelijk bestellen en snelle levering.
Tot nog toe geen enkele slechte ervaringen..
Zo door gaan
Super ga zo door
Snelle levering van deskundige mensen. Goede kwaliteits onderdelen.
top
Mijn Zwitserse Kreidler Florett uit 1963 daar kan ik nog steeds mooie onderdelen voor krijgen bij Kreidlerparts.
Een zeer overzichtelijke website met zeer relevante informatie. Als oudere (75er) is dit zeer informatief.
Netjes verpakt, next day delivery
al vele jaren klant en zeer goede ervaring
Flinke bestelling gedaan zonder verzendkosten dit is altijd fijn. Helaas wel 2 weken moeten wachten op mijn bestelling ivm niet voorradig onderdeel. Kan op zich gebeuren maar ik ben helaas niet geïnformeerd dat mijn bestelling langer op zich laat wachten. 1 onderdeel bleek een afwijkende maat te hebben. Hiervoor heb ik kosteloos een nieuw onderdeel opgestuurd gekregen. Bestellen via de tekeningen op de site is ideaal!
Altijd alles op voorraad
Kwalitatieve producten - vlotte levering
Zoals gezegd: super service en keuze!
Super shop waar veel kreidler onderdelen te koop zijn,heeft helaas niet alles op voorraad.
levertijd goedt
Goede service ook bij garantie of transportschade
Levering en service zijn top
Er was iets mis met mijn bestelling, ik werd onmiddellijk geholpen, top.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden