zeer goed . netjes verpakt em snel geleverd. en rekening goed overzichtelijk
Heel vriendelijk en klantgericht.
Geweldig hoe je alles kan uitzoeken op de side, alleen het koperen kreidler embleempje voor op de eitank kon ik niet vinden jammer maar verder prima Gr Bert Erkeland
na tel contact probleem opgelost.
Ik heb een Kreidler gekocht en had en heb met regelmaat onderdelen nodig. Ik heb nu 3 keer onderdelen besteld en verbaas me over de snelheid van de levering. De eerste keer had ik mijn huisnummer niet goed geregistreerd en warempel werd ik gebeld om e.e.a. te completeren. Pluim daarvoor.
Angesehen, bestellt, sehr schnell erhalten, Top Qualität, A l l e s wie gezeigt und beschrieben. (auch die deutsche Übersetzung ist ok) Was will man mehr.
Dank Zeichnungen sind die Ersatz-Teile direkt durch klicken im Warenkorb oder Wunschliste
Sehr freundlich und bei Fragen antworten Sie direkt.
goede en snelle service
Sehr gut und unkompliziert
I am pleased, that it is possible to get so many parts for old Kreidlers, it make the hobby of restoring more eay and fun.
Gemakkelijk bestellen netjes verpakt en snel verstuurd en snel betaald.
Super bedrijf
Levering goederen zoals afgesproken, snel en correct.
Alles gut gerne wieder
Aanmerkelijk duurder dan andere winkels.
Was een simpele bestelling wat niet mis kon gaan. Alleen is men momenteel afhankelijk van besteldiensten.
Toller Service und Leute?
Sehr gute Auswahl, Prima Ware und immer Top &Zuverlässig!
super
Precies wat ik had besteld
Als het op voorraad is heb je het snel in huis en je kan altijd bellen voor informatie
Gewoon een fijn bedrijf.
Alle onderdelen waren netjes en schokvrij ingepakt. De levering ging heel soepel.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden