Keine weiteren Anmerkungen nötig.
Via de site goed en makkelijk te bestellen, wordt snel geleverd
Dik tevreden met kreidlerparts . Goede service snelle bezorging
Goede service en een snelle levering, netjes spul ontvangen en paste goed
Sehr empfehlenswert, sehr gute Teileauswahl, super Shopaufmachung, schnelle Lieferung 10 von 10 Punkten
snelle levering en goede service.
Meer levering`s gehad zeer tevreden !
Gewoon top
Alles voor Kreidler leverbaar voor concurrerende prijzen.
Onderdeel snel kunnen vinden als invoer nippel gashendel
Stort sortiment godt at man kan bestille efter tegning så man kan se sammenhængen af reservedelene. Lidt for dyrt at få reservedele sendt.
goede webshop
Kreidlerparts heeft een uitgebreid assortiment, leveren snel en correct.
Prima prijs kwaliteit verhouding. Snelle service en spullen zijn goed verpakt.
Altijd in orde . BEDANKT !!!!!
En bij vragen krijg je een goed advies. Niks is te veel.
Nvt
Uit gebreide assortiment en snelle levering.
Onderdelen prima. Levertijd oftewel verzending 5 werkdagen.
Top tot de volgende!
Snelle levering en compleet pakket
Großes Sortiment an Teilen Gute Preise Schnelle Lieferzeit
Zag pas toen ik het stuur (halfhoog) had binnen gekregen dat er ook maten bij vermeld stonden; deze weken nogal af van het 'originele' stuur. Het economy stuur is niet bruikbaar met blokhendels of de oudere magura's icm de 127mm handvaten. Vanwege het absurde prijsverschil (€15 tov €42) voor economy gekozen. Gelukkig met wat handigheid en een draaibank verlengproppen gemaak, zodat ik het stuur toch kan gebruiken.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden