Alles goed geregeld.
makkelijk te bestellen en snel in huis
Bestelling was goed en een snelle bezorging
Heel betrouwbaar
Ik heb voor het eerst nu bij Kreidlerparts onderdelen besteld. Een fijne website en goed dat de originele Kreidlernummers bij de onderdelen staan. De gevraagde prijzen zijn okay, markt conform. Bij de eerste mail over de verzending via DPD stond een verkeerd adres (wel goed opgegeven door mij) dat werd snel nog hersteld door Kreidlerparts. Vriendelijke mail. Verzenden via DPD is echter altijd vervelend. PostNL is beter te volgen en vooral veel sneller. Ik heb de onderdelen 19 december besteld het is nu 24 december ik heb ze nog steeds niet ontvangen...
Doen wat ze zeggen...
Alles Top. Vielleicht noch ein wenig an den Preisen arbeiten.
Grosse AUSWAHL GUTE QUALITAT ES WIRD GELIEFERT WAS BESTELLT WURDE SCHNELLE R VERSAND ZAHLUNG AUF RECHNUNG KANN ICH NUR WEITEREMPFEHLEN G.LENHARDT WITTLICH
Thank you?.
tot op heden niets ontvangen......
Beste Herman, Vervelend dat je ontevreden bent, zeker omdat (vele) voorgaande leveringen altijd snel bij je zijn afgeleverd. Ik heb even gekeken naar dit specifieke geval. Op 9 december heb je bij ons je bestelling geplaatst die op de eerstvolgende mogelijkheid, 10 december, is verzonden. Door de enorme drukte bij de pakketdiensten is het waarschijnlijk niet gelukt om deze pas 14 december bij je af te leveren. Dit heeft deels ook te maken met het tussenliggende weekend. Hoewel wij betreuren dat je ontevreden bent over de vertraagde aflevering van je bestelling ligt dit buiten onze invloed. Met vriendelijke groet, Coen
Bestellen , Betalen en 2 dagen later bestelling in goede orde binnen
Schnelle Lieferung und auch mit Rücklieferung mit Rückerstattung ist Problemlos.
I have used Kreidlerparts for buying spareparts several times. The quality of the spareparts are really good. You can always rely on the spareparts to fit on your Kreidler, not just some cheap aftermarket parts that doesn't work. Kreidlerparts has some of the best spareparts available A few times I have experienced a little delay in the parts being sent. I think 4 or 5 days at the most. Aftercare and warranty is excellent, great service and swift response when contacting them from the website. Anything from questions regarding parts or claims, you always get an answer quickly. And claims are being handled professionally.
Bestelling snel ontvangen
Snelle levering. Goed passende onderdelen. Duidelijke tekeningen met onderdeelnummers.
SUPER
Oke
Gute und schnelle Lieferung. Teile passen gut
Heel veel onderdelen zijn er te bestellen. De onderdelen zijn goed te vinden op de site. Heel duidelijk allemaal
gern wieder, gute Qualität!
Schon mehrfach Bestellungen aufgegeben, immer schnell und gut. Vielen Dank. Gruß Andreas
Es ging schnell. Und es sind ungefragt sogar zwei getrennte Bestellungen zusammengefasst und die Frachtkosten für eine Bestellung erstattet worden. Wirklich guter Service.
Alles wurde wie bestellt geliefert, Preis-Leitung paßt !
geweldig, nog nooit nalevering gehad, altijd snel en goed advies indien gevraagd!
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden