Teleurstellende levering

Blijkbaar waren mijn bestelde producten beschadigd geraakt onderweg. Ik moest hier zelf achteraan om dit te achterhalen. In plaats van meteen een nieuwe levering met producten moet ik eerst wachten totdat de beschadigde producten daar zijn ontvangen voordat ik nieuwe toegezonden krijg? Inmiddels 3 weken verder en geen bestelling of informatie gezien.

Goeie producten en snelle levering

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goed produkt. En overzichtelijke site.

Snelle levering en eerlijke prijzen

De producten werden snel geleverd en voor eerlijke prijzen. Helemaal top!

Helemaal top

Goede producten en snel geleverd en keurig verpakt

Uitstekend!

Prima producten, voordelig, levering volgens afspraak dus helemaal zoals het hoort.

Geweldige service

Ik ontving mijn pakketje snel, goede prijzen en heel leuk dat ik er een cadeautje bij ontving

Bestelling ontvangen zoals aangegeven.

Kon niet makkelijk bestellen

Alles in gevuld toen kon ik niet op bezorgen klikken kwam niet verder Toen bellen koste veel tijd om te bestellen Hoe kan dit???

Tip top

Loopt als een trein

Blij!

Bestellen van product was eenvoudig. Het product : the Mason Pearson haarborstel( nylon&bristle) gebruik ik sinds 60-tiger jaren. Al veel borstels gebruikt en was nu wederom aan een nieuwe borstel toe. Tevens zal ik vandaag nog een borstel bestellen voor een van mijn kleindochters! Vriendelijke groet, V. Rittershaus

goed, vlot

Vlotte afhandeling. De prijs is alleen absurd.

Super service

Fijne producten, snel geleverd, vriendelijke prijs

Alles vlot verlopen!

Bestelling en levering vlot verlopen!

Goed!

Dit product gebruik ik al lange tijd, naar tevredenheid!

Prima ervaring: goede prijs met snelle service!

Makkelijk besteld, snel geleverd met een leuke verrassing.

Duidelijke site. Bestelling wordt snel in behandeling genomen, waardoor een snelle levering.

X

Altijd netjes en snel

Goed product en snelle bezorging

Top een aanrader

Top een aanrader

Niets ontvangen

Ik heb tot op heden niets ontvangen. Het bestelde is niet bezorgd! We kunnen dit checken via onze deurbel. Het verzoek deze bestelling alsnog bij mij te laten bezorgen!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis