Snel en goed

Bestellen gaat makkelijk en levering is snel. Maar 2 dagen na een bestelling a €135 ontvang ik een kortingscode van 10%. Dit is de 2de keer dat dit gebeurt en voelt niet heel klantvriendelijk.

Top service!

Snelle levering, cadeau verpakking erbij en gratis haar masker als gift! Super service!

Slecht

Ik heb mijn pakket geen eens ontvnagen, ook niet bij de buren

Ik ben zeer tevreden!!

De scheercreme heb ik besteld, en. Vrij kort daarna had ik de scheercreme binnen!! Ik ben ook blij met het cadeautje ,ik vind het alleen jammer dat ik het niet in jullie assortiment kan vinden,! Want het is eigenlijk allemaal fijn in gebruik!!

Gewoon top!

Had een parfum voor mijn vriend besteld. Het pakketje wat hij ontving van Beautyplaza bevatte niet alleen de door mij bestelde parfum! Beautyplaza verraste hem èn mij toen er ook een shampoo èn nog een ander luchtje uit het pakketje kwam! Kijk, dat is nu eenverdiener om zeker nog een keer bij Beautyplaza te bestellen. Extra beauty producten en snelle levering èn goede service. Top!

Vlotte levering !

Keurig verpakt, vlot geleverd!

super !!!!!

Altijd snel en prima ontvangen.....

Ik kreeg vitamines die in 3 maanden aflopen.

Ik kreeg vitamines die in drie maanden verlopen en ik weet niet zeker of ik ze tegen die tijd zal afmaken, omdat ik er meer dan één heb gekocht.

Slecht: verkeerd product geleverd

Slechte ervaring: een verkeerd product geleverd gekregen, namelijk morocconoil voor huid in plaats van voor haar. Het haarproduct dat ik had besteld en wilde was er niet (meer?). Op vragen kreeg ik niet binnen de aangegeven termijn maar wel redelijk snel antwoord, maar dat was in gek Nederlands, het leek AI en was niet specifiek. Ik kreeg het aanbod te retourneren maar omdat het de helft van een kadopakket is en ik dan de andere helft (die ik wel wilde houden en inmiddels had gebruikt) ook moest retourneren, heb ik dat niet gedaan. Jammer dit. Ondanks snelle levering (in bizar grote doos, dat wel) bestel ik hier niet meer.

Goed assortiment

Beauty Plaza NL heeft een groot en goed assortiment waaruit je een keuze kan maken. De bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en je krijgt altijd meer dan dat je hebt besteld.

Alles snel ontvangen, goede service

Makkelijk te bestellen, snelle verzending, blij met producten.

Prima! Goed advies.

Goede ervaring.

Prima producten, prima service (communicatie), snelle levering. Kortom: betrouwbaar bedrijf wat prima functioneert.

Snelle levering en extra cadeautjes erbij. Zeer vriendelijk

Goed en snel

Overzichtelijke website waardoor je snel de producten kan kiezen. Levering de volgende dag en soms ook nog een cadeautje erbij.

Supersnel geleverd met een lieve verrassing erbij!

De producten zijn super tegen een superscherpe prijs. Snel in huis en dan ook nog een mooi groot kado van jullie erbij! Volgende keer bestel ik weer bij jullie!

Superdeal.

Half de prijs.

Snelle levering en netjes stevig verpakt.

Snelle levering!!

Toppie

Snel geleverd. Helemaal tevreden!

Altijd verzorgt en op tijd

Al jaren klant,nog nooit een probleem gehad,heel gedienstig personeel met goede kennis

scammers

Het parfum lijkt nep en van zeer slechte kwaliteit te zijn. De doos was zelfs al open geweest. Ik heb cadeautjes gekregen die gratis leken, maar die ik niet had aangevraagd. De klantenservice weigerde een terugbetaling en zei dat ik naar de politie moest gaan.

Super service.

Ik had enkele foute producten besteld voor mijn moeder. Het was geen probleem om ze gratis terug te sturen via B-post. Ik kreeg ook snel de juiste producten opgestuurd én de terugbetaling op mijn rekening. Waarvoor dank.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis