Goede aanbiedingen, snelle levering en zelfs een extra product cadeau bij mijn bestelling!

Snel en goed.

Mijn artikelen waren conform mijn verwachting en snel geleverd.

Mooie prijzen voor de artikelen en een supersnelle bezorging

Ben zeer tevreden

Goed!

Dank voor het extra kadootje!

Snelle levering. Alleen was de verpakking gescheurd toen het geleverd werd. Misschien wat stevigere doosjes gebruiken? Gelukkig zaten alle artikelen er nog in. Verder prima!

Top!!!!

In één woord top!!! ,snel binnen . Goed ingepakt en nog er. Kadootje erbij ook .wat onwijs leuk is en zeer nuttig .

Snelle levering goed product

Voor de eerste keer iets gevraagd en besteld.

Superaardige reactie, fijne producten. En nog sneller in huis.

Snelle levering en goed

Had wat besteld bij jullie en een goede snelle levering netjes verpakt Zeker een aanrader voor een volgende keer

Snelle levering en leuke aanbieding

Was een hele mooie aanbieding, veel goedkoper dan andere webwinkels en de levering was supersnel en er zat een leuke attentie bij mijn bestelling!

netjes volgens afspraak

netjes gegaan

Snel bezorgd, milieuvriendelijk verpakt.

Ik kreeg de juiste producten snel binnen, milieuvriendelijk in karton verpakt. En ook nog een leuke verrassing: een extra flesje shampoo.

Fijne service. Bestellingen worden altijd geleverd met een kado.

Zeer klantontvriendelijk!

Pakket nooit ontvangen, bij navragen zeer vijandig te woord gestaan. Uiteindelijk wel mijn geld terug.

Money is not returned

I didn’t receive my moneys back. How soon will the purchase amount be refunded?

Fijne ervaring met BeautyPlaza

Goede snelle bezorging van de producten. Goed verpakt en zelfs een leuke verrassing erbij. (Handcreme)

Betrouwbare verkoper

Vlotte levering en prima prijs.

Top bedrijf!

Goede prijzen ook grootverpakking van producten en de volgende dag al in huis! Tot de volgende keer!

Fijn ik had proefje van een luchtje erbij !

Lief van het gratis shampoo! Repair maar ik heb gekleurd haar ! Paket alles goed ingepakt! Netjes! Prima

gewoon leveren wat gevraagd werd op tijd

doen wat ze doen moeten

Snelle levering!

Mijn bestelling is niet aangekomen

Fijn dat u een kto verstuurd. Mijn bestelling is echter nooit aangekomen. Ik neem vandaag contact op en ben benieuwd naar die ervaring.

Makkelijk en snel

Prima ervaring. Makkelijk bestellen, iets voordeliger dan andere online kanalen en ‘s middags besteld en ‘s ochtends al bezorgd.

mooie producten, snel in huis

het pakje kwam de volgende dag al aan. netjes verpakt in een klein doosje. er zat ook nog een kadootje bij, een tube handcreme van eigen merk. dat is altijd leuk!