Prima maar kado is al jaren hetzelfde

Het helpt niet maar ik schrijf het weer erbij. Bestel altijd L'oreal shampoo omdat ik op andere shampoo niet goed reageer. Wat is het kado? Al ruim 2 jaar lang het zelfde kadoo en je raadt het al een shampoo(tje). Daar hoef je het niet voor te doen dus.... Verder altijd prima, snelle levering.

Ben heel tevreden met de snelle en goede verzending en cadeau wat er bij zat .

Top!!!!!

Volgende dag meteen geleverd!!!!! Top

Heel goed.

Super snel verzonden.

Doen wat ze beloven

Snelle levering. Nog sneller dan in eerste instantie aangegeven

Snelle en correcte levering

Goeie ervaring!

Snelle verzending.Goed verpakt .Leuk cadeautje! Mijn bestelling gedaan in Knokke.

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs Groot assortiment Snelle levering

Prima, prijs kwaliteit en snelle levering

Prima, prijs kwaliteit en snelle levering

Kortingscode werkt niet

De kortingscode die ik toegestuurd kreeg, werkte niet. Korting kon ook niet achteraf verrekend worden. Artikelen zijn dus niet goedkoper dan elders.

Goed contact en verouderd product

Scheercreme en after shave balm besteld. Keurig op tijd verzonden en ontvangen. Helaas bleek scheercreme verouderd en ingedroogd. Retourzending probleemloos

Ik ben tevreden

Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd

Rimpelloze bestelervaring

Een heel soepel bestel- en leverproces. Probleemloos.

Snelle levering. Goede producten

Vlot geleverd

Het was op tijd ontvangen zoals afgesproken bij de bestelling. en zeer netjes ingepakt. en wat ik super attent vond is, dat ze een heerlijk geurmonstertje en een shampoo gratis mee stuurden . wat lief is dat dan!! :] Kortom TOP!!

Heelgoed product en zeer snelle levering

Heel goed product en zeer snelle levering en een leuk presentje erbij.TOP!

Ik ben ooit hun winkel in Sluis geweest. Het personeel is erg aardig en behulpzaam. Sindsdien koop ik online spullen bij ze. Ze hebben een goed assortiment Kérastase haarproducten en Uriage Bebe die ik erg fijn vind. Altijd een goede deal en snelle levering.

Geweldig!

Een dikke pluim!

Werd letterlijk binnen 24u bezorgd

Bestelling werd super snel verzonden, producten waren zoals verwacht en scherpe prijzen. Echt top

PRIMA

snel besteld en snel geleverd

Snel,vriendelijk en behulpzaam.

Super snel en goed

Haarproducten besteld en na 2 weken resultaat!

Producten prima op tijd geleverd

Op de site staat de belofte binnen 1 dag worden de producten geleverd en dat maken ze ook waar. Artikelen zijn keurig ingepakt en bezorgd.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis