weinig professioneel!

Kreeg na bestelling geen bevestiging of mail met details of factuur. Derde dag contact via chat genomen en ook daar werd ik aan het lijntje gehouden met "het antwoord op uw vraag volgt zo snel mogelijk"! Nou, na een half uur staren naar de chatrobot heb ik zelf opnieuw contact opgenomen en kreeg koudweg te horen dat de bestelling diezelfde dag de deur uit gaat! Wat een service! Begon reeds te vermoeden dat het bedrijf in moeilijkheden zat! Geen prettige ervaring!!!

Snelle levering met een extraatje, geweldig.

Gewoon super snel en goed geleverd met een extraatje erbij ,geweldig.

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling,snelle levering en overzichtelijk om te bestellen.

Snel bezorgd met een extraatje

Uitstekende leuke aanbieding van Kerastase wat toch pittig aan de prijs is Netjes bezorgd Hier gaat ik zeker meer bestellen

Moeite met olaatsen van bestelling

Het was niet mogelijk om de bestelling via de website te plaatsen. Dit is goed opgelost via de klantenservice. Helaas was een artikel niet meer op voorraad, en wacht ik nog altijd op de terugstorting van het betaalde bedrag voor dat artikel.

TOP

Overzichtelijke website waarop je makkelijk kan zoeken en selecteren. Groot assortiment

Zeer teleurstellend

Tijdje geleden heb ik twee shampoos besteld, die heb ik niet ontvangen. Ik moest zelf er achteraan gaan, er werd gezegd dat ze een onderzoek starten en ik alles binnen een week ontvang. Dat is ook niet gebeurd. Nog een e-mail gestuurd, terug heb ik een e-mail ontvangen(7 april) dat ik mijn geld terug krijg. Het is nu al 21 april en ik heb niks ontvangen. Ben totaal niet van slechte reviews achterlaten, maar dit is wel heel teleurstellend. Ook geen fijn persoonlijk contact gehad en er is niemand die tenminste wat moeite deed om mij goed te helpen. Nu lekker zonder shampoos en geld.

Geweldig geholpen door winkel medewerkster

Ik zocht haarverf van Italiaans merk maar kon de kleuren niet vinden op de website. Met de shop gebeld en grandioos geholpen, vervolgens kon ik de bestelling plaatsen, zelfde een bevestiging ontvangen. TOP

Snelle levering, mooie producten

Wij zijn tevreden met de snelle levering, de overzichtelijke webshop en de mooie producten. Een aanrader!

Snelle levering.

Aangenaam verrast

Was top! Mooie aanbieding Snelle levertijd En bij de 2 flacons shampoo kreeg ik nog een conditoner om te testen Veel beter kan t niet worden

Was tijdje geleden moest terug even zoeken maar direct producten gevonden die ik zocht

Na betaling geen service meer

Na de bestelling/betaling komt optie en daarna bevestiging van levering pakket. Dit wordt daarna op een heel ander tijdstip en op een ander adres geleverd waarna ik maar moet afwachten of ik dat pakket nog krijg en er zelf achteraan moet. Dit is voor mij de laatste keer dat ik iets bestel…….

Producten op voorraad en snel geleverd.

Snel binnen, ruime keuze!

Beautyplaza is top. Goedkoopste producten, werd de volgende dag geleverd en zelfs een extra mini er bij!

Bijna verouderd product

Tot mijn verbazing lees ik op de verpakking van het artikel dat ik een week geleden kocht dat de einddatum van de cleanser 06-2026 is.

Goed behalve nieuwsbriefkorting

Goede website, product geleverd zoals aangekondigd. Goede reactie van klantenservice op mijn WhatsApp boodschap. Enige bezwaar waarvoor ik ook al schreef : vergeleken met andere websites, kon ik de korting niet krijgen op die eerste bestelling, al had ik me wel aangemeld voor de nieuwsbrief.

Je kan heel makkelijk een bestelling plaatsen en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het verzonden is. Je kan zelf een dag en tijdsbestek invullen wat erg handig is.

x

x

Geen samples bij bestelling

Snel verzonden, dure parfum 170 euro. Stond bij dat je een gratis sample kreeg. Had me op verheugd nieuwe geuren of crèmes uitproberen. Helaas bleef het bij mijn gekochte parfum, geen sample te bekennen....jammer Maar goed, prijs was iets minder dan bij de concurrentie

Makkelijk

Fijne site. Makkelijk te bestellen

Levering perfect

Levering perfect alleen de geur valt me 100% tegen is net water geen geur en blijft zeker niet hangen. Jean Paul is toch een goed merk zou je denken, maar die ervaring heb ik zeker niet

Tevreden en goede afhandeling

Altijd zeer goed

ok

ok

Makkelijk te vinden op de site , snelle levering en goede prijzen !

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis