Snelle levering, 2 monstertjes handcreme erbij. Zeer tevreden

Na bestelling en betaling komt het pakket binnen een paar dagen.

Snelle levering van het juiste product

supersnelle levering

Beautyplaza heeft een mooi aanbod aan producten, en levert heel snel. Erg tevreden.

Top bestelling snel binnen

Voor de eerste x besteld.Top snel binnen

Gewoon goed!!

Bestelling is gewoon goed gegaan : Besteld, 2 dagen later ontvangen, wat moet je daar nog meer aan toevoegen.

Snelle verzending, duur product hier stuk goedkoper

Ik was een beetje huiverig om een zeer prijzig parfum hier te bestellen, en heb eerst contact gelegd met de klantenservice om te polsen hoe ze te werk gingen. De gok gewaagd en hun beloftes hebben ze waargemaakt. Het originele parfum gekregen, geen nep-product dus, maar liefst 90 euro goedkoper dan bij de bekende winkels. Goed verpakt, paar extraatjes erbij: ik ben zeer tevreden. Volgende keer ga ik weer hier bestellen.

Pakketje de volgende dag al in huis en een extra gratis tube shampoo in het pakket. Fijne service.

Goede service, snelle levering, brede met een goed kwaliteit assortiment, met andere woorden - ik ben zeer tevreden.

Erg tevreden en snel geleverd voor een goede prijs

Prima producten,snelle verzending.Erg leuk om er een extraatje bij te krijgen in de vorm van luchtje en shampoo.Goede verpakking en prima prijs.Ik ben helemaal tevreden.

Op tijd bezorgd, product ziet er goed uit

Ik ben super blij mee

Snelle bezorging, alleen DHL slechte bezorging! Legt het gewoon aan de weg neer onder brievenbus!

DHL bezorging slecht. Legt het gewoon aan de weg neer zodat iedereen het kan meenenen!

Helemaal top

Eerste keer dat ik hier wat bestel, ervaring was goed. Cadeautjes die je bij je bestelling krijgt was een leuke bonus

Goede ervaring

Ik kocht producten voor een scherpe prijs. De bestelling was binnen enkele dagen in huis. Ook zat er een klein proefje bij, altijd leuk!

leuke site

Zeer goed, vlotte en correcte levering. Ik vond het leuk met wat er bij stak nl stample enz, dus aangenaam verrast.

Correct en snelle levering!!!

Correct en snelle levering!!!

Altijd alles op voorraad en snel geleverd!

Goede snelle service en leuke attentie bij producten die ik heb gekocht

Website moet eenvoudiger

Website moet eenvoudiger zijn om iets te bestellen veel te veel handelingen weerhoud mensen om iets te bestellen Ook de mogelijkheid om zonder account aan te maken moet simpeler allemaal te lastig

Goed product en volgens afspraak geregeld. Niet te veel onnodige verpakking

Snelle en duidelijke winkel