Zie boven

Prima opgelost

Goede kwaliteit

Snelle levering.

Tevreden!

Mooie prijzen en snelle levering. Ben zeer tevreden

Alles was snel en netjes bezorgd en qua prijs waren ze goedkoper dan de andere winkels dat vind ik zeker heel positief

Juiste product en snelle levering

Het viel niet mee om het juiste product te vinden via het internet voor een aardige prijs, maar bij BeautyPlaza hadden ze het! Het is een duidelijke en overzichtelijke website waar je snel kunt vinden wat je zoekt. Ook werd het supplement snel geleverd; de volgende dag al. Ik had wel iets meer willen bestellen dan de toegestane limiet van 3 stuks, maar ik begrijp het wel. Dit supplement valt bij mij het beste en ondersteunt heel goed bij vermoeidheid.

Snelle levering en de kleinst mogelijke verpakking

Ik heb altijd nog goede ervaring gehad, als ik in Zeeland woonde zou ik het zelf ophalen en een leuke dag ervan maken in Sluis

Aan te bevelen

Snelle en efficiënte levering, goede communicatie

Erg slecht

Besteld maar er is niks aangeboden en meteen terug gestuurd of het is de postdienst geweest

Mooi assortiment, snelle levering.

Zeer slecht

Het is al meer dan 20 dagen geleden en ze liegen en tot nu toe heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik raad deze site niet aan. Ze verkopen je dingen, zelfs als wat je besteld hebt niet op voorraad is.

Goede prijs en snelle levering

Goede producten en professionele kwaliteit

Erg slecht dat jullie een lippotlood niet gewoon in een envelop stoppen..!!! En al die extra monsters zit niet iedereen op te wachten.

Snel bezorgd met extra artikel

Producten kwamen goed verpakt aan met een extra artikel, een handcrème. Order werd snel opgepakt en bezorgd.

Mijn trouwe leverancier

Ik bestel al jaren bij Beautyplaza. Altijd snel en keurig verpakt. Het enige wat nu vervelend begint te worden is de vervoerder DHL. Op de een of andere manier heb ik 4 dagen moeten wachten tot mijn pakketje bij het DHL punt werd afgeleverd. Daar vervolgens aangekomen was alles op een stapel gegooid en moest ik zelf mijn doosje zoeken. Ik blijk niet de enige te zijn die bij Beautyplaza besteld, dus dank voor het opvallende doosje, maar ik vond het afhalen maar vaag. DHL lijkt het niet op orde te hebben. Jammer, want ik ben erg tevreden over over jullie als leverancier

Slechte ervaring

Pakket niet binnen gehad! Dhl geeft aan dat de verzender het onderzoek al heeft afgerond. Ik als klant weet nergens van. En word ook niet op de hoogte gesteld. Mvg

Niet duur, maar slordig verpakt!

De geleverde artikelen waren tegen een goede prijs. Maar de verpakking liet veel te wensen over. Vier onverpakte spuitbussen die door een doos heen rolden. De mousse was al gaan spuiten in de doos, gelukkig niet zoveel, maart de doos was wel nat!

top ervaring

stipte levering

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Mijn bestelling is nog steeds niet aan gekomen

super easy

handig én betaalbaar

Het product is goed en een hele snellen bezorging en wat ik leuk Vind is dat kleine kadotje

Goed product

Heerlijke shampoo, goede prijs, nette en snelle levering.

Zeer goede en snelle afwerking.

Ten eerste de gratis snelle levering, en de het goed verpakte item, ook de 3 testmonsters waren interessant.

Leuke verrassing: heerlijke handcrème bij mijn bestelling!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis