Filtre

Altijd goed en duidelijk bij verzenden. Producten die ik niet makkelijk in de winkel vind

Goed, snel duidelijk.

Geweldig!

De producten zijn snel geleverd met een paar leuke cadeau.Goede prijs.Ik ben heel erg tevreden.

Uitgebreide keuze in artikelen en merken

Goede service snelle levering mooie aanbiedingen

Snelle service mooie aanbiedingen goede kwaliteit goederen

Snelle levering, goede prijs

Steeds snelle en correcte levering van kwaliteitsproducten

Ik bestel al enige tijd bij Beauty Plaza en ben steeds zeer tevreden. Er valt echt niets op aan te merken en het gratis kadootje doet steeds plezier.

Snel in huis

Goede aanbieding, Clarins lipstick, en leuk extraatje erbij (shampoo)

Geweldige service!

Een bestelling op zondag gedaan en dinsdag had ik mijn pakket binnen. Hele snelle levering!

correct geleverd, wat besteld werd

....

Dat weet ik nog niet...

Ik heb de bestelling teruggestuurd omdat de verpakking van de parfum heel oud over kwam: folie was stoffig en te groot, er zat een prijsstickertje van BeautyPlaza (dat komt ook oud over) OVER een ander prijsstickertje geplakt (NOG ouder dan al gedacht dus). Het gratis cadeautje was gebruikt: er zat een duimafdruk in de tube en de binnenkant van de dop was vies. Dat kan echt niet. Nu dezelfde parfum elders gekocht, deze is wel goed. Folie straks om het doosje en schoon. Het doosje heeft een mooi reliëf, dat had die van BeautyPlaza niet. Hierbij is bevestigd dat ik inderdaad oude parfum ontvangen had. Toch een tweede ster omdat het snel geleverd was, ik spoedig een reactie had op mijn retourmelding en omdat ik hoop dat het terugkrijgen van mijn geld daarom ook spoedig zal verlopen. Artikel slecht, service tot nu toe prima!

Ging zoals het hoort

Snel en correct

Nette service

Het was prima

Verkeerd product ontvangen

Ik had een volume mascara besteld maar de waterproof variant ontvangen terwijl ik deze op andere sites goedkoper kon krijgen.

Site is duidelijk en snel geleverd!

Mooi aanbod, prijs/ kwaliteit goed

De producten zijn van top kwaliteit De levering snel Goed verpakt Aanrader

toplevering!

vlugge levering en extra productjes erbij

Goede levering Goede verpakking Snelle service En altijd kadootje erbjj

Leuk om mee te doen, en leuke en goeie uitleg van Britt

Britt nam de tijd en legde het heel goed uit. Leuke spontane dame.

Was goede

Waren de bezorg op tijd

Beter kan niet!

Bestelling geplaatst, bezorgd volgens planning en als verrassing nog twee extra mooie producten ontvangen! Zeker een webshop om vaker te bestellen!!

Ongelooflijk snel geleverd.

Woensdagavond besteld en donderdag om 10.00 uur geleverd. Top

onbevredigend

Goedemiddag Ik wil een beoordeling van de bestelling achterlaten. Ik had shampoo nodig. Er zijn veel aanbiedingen op internet en er zijn sites waar ik aankopen doe, maar ik heb besloten om op uw site te bestellen (mijn vrienden wachten altijd op aanbevelingen van mij over online bestellingen, en ik ben geïnteresseerd in het proberen van een nieuwe site) Ik, als consument, heb geld en wil aankopen op uw site ontvangen waarvan er een aangename nasmaak en volledige tevredenheid zal zijn. Je bent een tussenpersoon tussen de fabrikant en de koper, er zijn veel concurrenten op deze markt. Of de koper uw vaste klant blijft, hangt van u af en niet van de producten van de fabrikant.De consument moet worden gewonnen, want hij zal regelmatig zijn geld naar uw bedrijf brengen en aanbevelingen doen in zijn omgeving. DE KLANT MOET TEVREDEN ZIJN. Waarom ben ik niet tevreden? 1.Omdat ik mijn tijd moet besteden aan het schrijven van deze recensie. 2. Ik ben deze recensie aan het schrijven en heb mijn bestelling tot op heden nog niet ontvangen. De bestelling is gedaan op 3 augustus 2023 om 7-30 uur 's ochtends. (Op de site stond geschreven dat als je voor 17.00 uur een bestelling plaatst, het pakket die dag zal aankomen. Dit feit was erg belangrijk voor mij, ik had geen shampoo meer en ik had nodig. DE BELOFTEN OP UW SITE VALLEN SAMEN MET MIJN BELANG. Om deze reden heb ik een bestelling geplaatst en daarnaast andere dingen gekocht die ik mijn vriendin voor haar verjaardag wilde geven. Ik was blij dat ik alles op één dag kon krijgen, mijn verwachtingen waren groot. Maar nadat ik de betaling had gedaan, begonnen de problemen. Na betaling heb je me een e-mail gestuurd dat mijn bestelling mogelijk vertraging oploopt. 3. IK HEB 5 DAGEN THUIS GEZITEN EN WACHT OP DE BESTELLING. (dit maakte me erg boos) 4. Het is vandaag 8 augustus en mijn bestelling is nog niet aangekomen. Ik wacht antwoord

Snel geleverd en onverwacht ook nog leuke extra's.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG