onbevredigend
Goedemiddag Ik wil een beoordeling van de bestelling achterlaten. Ik had shampoo nodig. Er zijn veel aanbiedingen op internet en er zijn sites waar ik aankopen doe, maar ik heb besloten om op uw site te bestellen (mijn vrienden wachten altijd op aanbevelingen van mij over online bestellingen, en ik ben geïnteresseerd in het proberen van een nieuwe site) Ik, als consument, heb geld en wil aankopen op uw site ontvangen waarvan er een aangename nasmaak en volledige tevredenheid zal zijn. Je bent een tussenpersoon tussen de fabrikant en de koper, er zijn veel concurrenten op deze markt. Of de koper uw vaste klant blijft, hangt van u af en niet van de producten van de fabrikant.De consument moet worden gewonnen, want hij zal regelmatig zijn geld naar uw bedrijf brengen en aanbevelingen doen in zijn omgeving. DE KLANT MOET TEVREDEN ZIJN. Waarom ben ik niet tevreden? 1.Omdat ik mijn tijd moet besteden aan het schrijven van deze recensie. 2. Ik ben deze recensie aan het schrijven en heb mijn bestelling tot op heden nog niet ontvangen. De bestelling is gedaan op 3 augustus 2023 om 7-30 uur 's ochtends. (Op de site stond geschreven dat als je voor 17.00 uur een bestelling plaatst, het pakket die dag zal aankomen. Dit feit was erg belangrijk voor mij, ik had geen shampoo meer en ik had nodig. DE BELOFTEN OP UW SITE VALLEN SAMEN MET MIJN BELANG. Om deze reden heb ik een bestelling geplaatst en daarnaast andere dingen gekocht die ik mijn vriendin voor haar verjaardag wilde geven. Ik was blij dat ik alles op één dag kon krijgen, mijn verwachtingen waren groot. Maar nadat ik de betaling had gedaan, begonnen de problemen. Na betaling heb je me een e-mail gestuurd dat mijn bestelling mogelijk vertraging oploopt. 3. IK HEB 5 DAGEN THUIS GEZITEN EN WACHT OP DE BESTELLING. (dit maakte me erg boos) 4. Het is vandaag 8 augustus en mijn bestelling is nog niet aangekomen. Ik wacht antwoord