Filtre

Fijn bedrijf.

Goede producten. Nette levering. Top.

Zoals steeds een snelle en probleemloze levering

Netjes verzorgd.

Geen op/aanmerkingen.

Goed!

De producten zijn van een goede kwaliteit. De prijs is een beetje hoog, maar het is de moeite waard. De tijd van de ontvang is super snel. Ik ben heel blij mee. Bedankt!

Mijn bestelling kwam de volgende dag al aan, netjes verpakt en nog een extra cadeautje erbij! :-)

Geweldig!

Fijn product en geweldig goede service met een heel leuk geschenkje bij mijn bestelling!

Ik heb een set huidverzorgingscrèmes gekocht

Mijn ervaring was geweldig met hen. Ik ontving mijn zending op tijd. Alle crèmes waren uitstekend. Ze gaven me ook een geschenk. Ik raad het echt aan

Altijd top! Snelle levering,en goedkoper dan alle andere site

Altijd tevreden,leuke actie’s!

Snelle levering, alles correct en zelfs een cadeautje

Nog niets ontvangen.

Zaterdagavond levering zijn ze al in de ochtend geweest. Kan niets afspreken het is wachten tot ze weer een keer komen. Nu 2 dagen vertraging ???

Zoals ik had verwacht.

Het was mijn eerste keer een bestelling te plaatsen op deze website. Alles was duidelijk, ging lekker snel. Ik ben tevreden over het product en de bezorging was als beloofd.

Correcte en snelle levering met een extraatje

Top leverancier

Fijne en duidelijke website, snelle levering en prima prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben zeer tevreden

Gebruiksvriendelijke website. Gezocht product snel kunnen vinden. Verzending op zich uitstekend, alleen jammer dat DHL er weer een rommeltje van maakte, dit ondanks de extra dag die ik voor verzending had besloten.

Alles goed verlopen

Alles goed

Dienstverlening prima alleen jammer weer de zelfde sample

Vaak leuke aanbiedingen, snel met de verzending, alleen jammer dat ze vaak de zelfde samples geven, weer de shampoo eigen merk helaas, wellicht veel nog op voorrraad☺

Alles geheel naar wens.

Snel geleverd. Goed verpakt. Alles perfect.

Duidelijk overzicht

Gemakkelijk te hanteren website en snelle levering!

Super snel

Snel

Goede en overzichtelijke site om te bestellen. Snelle levering met een leuk extraatje erbij. Prima prijs kwaliteit verhouding. Top dus.

Zo attent hoe je product ontvangt

Correcte en scherp geprijsde kwaliteit

Ik vond op Beauty Plaza mijn haarproducten aan een scherpe prijs. Niet dé goedkoopste mr de service, betrouwbaarheid en de gratis en snelle verzending deden mij voor Beauty Plaza kiezen. Alles kwam mooi verpakt toe, op 2 dagen tijd geleverd, én met 2 gratis staaltjes. Zeer leuk, bijna een geschenk om te krijgen. Top!

Gewoon goed

Werkt echt prima