Filtre

Geweldige ervaring! Goedekope producten, Snelle levering inclusief Cadeautje!

Bij BeautyPlaza uitgekomen, na een prijsvergelijkingsonderzoek. Bestelling gedaan, inclusief een welkomstkorting. Na een snel ontvangst was er bij elke bestelling een cadeau (handcreme en shampoo). Mooie betrouwbare winkel!

Goed advies welke shampoo te gebruiken

Prijs/ kwaliteit verhouding netjes

Al enige tijd bestel ik mijn haarproducten bij beauty plaza. Ruime keuze uit producten Snelle levering Prijs kwaliteit verhouding in vergelijking met andere sites de moeite waard om te bestellen

Goede kwaliteits verhouding en snelle levering

Bekende merken voor redelijke prijzen

Gewoon goed zoals het hoort

Snel gereageerd en volgende dag geleverd.

Nog steeds niet ontvangen!!!

Als je niks ontvang kan je niet tevreden zijn

Super snel bezorgd

Schoon wn fris gevoel.

Deze hair body shampoo is de enige waar ik wen schoon en fris gevoel bij ervaar..

gemakkelijk besteld en snel geleverd

Alles gaat verloopt heel vlot.

super service

Alle producten waren volgende dag geleverd, en het extra cadeautje was veel meer dan verwacht.

picco bello

goeie produkten en snelle levering -, altijd super dat er een klein cadeautje bij zit,

Zeer correcte service en levering

Ruim aanbod en correcte levering.

Niet ontvangen

Haqs afhaalpunt is op vakantie Heeft alle pakketten teruggegeven aan DHL Weet niet waar mijn pakket is Beauty plaza kan hier niets aan doen,maar dit is heel vervelend

Goede actie snelle levering

Goede aanbieding en snelle levering

Echt prima service!

Bij de spoedige ontvangst van mijn pakketje was ik blij om daar ook de leuke kleine extra’s in te vinden! Heel tevreden met deze aankoop. De prijs, service en de extra’s. Super!

Good experience

Flexible payment options and a nice hand cream was included as a present. Great experience

Goede service en vlotte levering

Snelle levering, goed verpakt, altijd een presentje erbij!

Goed.

Bestelling, netjes volgens afspraak geleverd.

Levering kan beter

De bestelling is waarschijnlijk op tijd verstuurd. Bij DHL had ik niet de keuze optie om het pakket bij een service punt te bezorgen. Ik was dus niet thuis bij de levering. Ze hebben het pakket weer naar u retour gestuurd. Ik heb hierover gemaild naar u en kreeg van u ook te horen dat DHL er een potje van maakt. Het is daarna opnieuw aan mij verstuurd. Bij navraag bij DHL en het servicepoint geven zij aan dat jullie die optie niet willen daarom wordt het retour gestuurd. Erg onhandig dit allemaal

Prima service!!!

Artikel keurig en vlot ontvangen met kadootje!!!!

Perfecte ervaring

Overzichtelijk, snel en goed.

Zeer goed.

Zeer goed.