Filtre

Fijne webshop

Fijne webshop, snelle verzending en goed verpakt.

Betrouwbaar en snel

Ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten. Betrouwbaar en snel in de afhandeling. En altijd een verrassing erbij…..

Snelle levering!

Snelle levering! Heel fijn.

Helemaal goed vanaf bestelling tot bezorging, alles prima

Goede website, snelle levering.

En ook nog een leuk cadeautje bij mij bestelling ontvangen.

Prettige website!

Prachtige website met mooie aanbiedingen. Alles naar wens.

Al jaren klant bevalt goed laatste bestelling was alleen de post dag later hele middag gewacht en laat op de avond bericht post komt morgen weer wachten maar goed dat is fout van post.

Bestelling snel ontvangen, leuk en presentje erbij.

Erg leuk en presentje te ontvangen, maar zou erg leuk zijn een parfum-tester te ontvangen voor dames aangezien t geadresseerd is aan ' mevrouw' ipv een heren luchtje, maar dit is slechts muggen liften :)

Zeer goed!

Gemakkelijk besteld en snel ontvangen. En een goed product voor een goede prijs! Met nog eens een sample bijgevoegd. Dikke pluim.

Goed.

Goed, toch vaak dat spullen niet voorradig zijn. Dat is jammer.

Snel en corrrct

Het kleine cadootje is altij weer een verrassing

Snelle levering. Met een parfum proefmonster en cadeautje. Zeer tevreden ook over de prijs.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle bezorging en een bruikbaar leuk cadeautje bij de bestelling. Ik kom zeker terug na mijn eerste bestelling

Prima.

Vlotte verzending.

In een woord geweldig

Beautyplaza is een fijne webshop. Ik vind er meestal mijn producten en ook vind ik het een overzichtelijke site. De producten zijn top. Ik raad iedereen aan om bij beautyplaza te kopen.

Alles klopt

Goed product. Lage kosten. Geen overbodig verpakkingsmateriaal

Niks op aan te merken

Goede prijzen, een website die fatosnelijk werkt en snel geleverd. Niks op aan te merken

Snel bezorgd, goeie prijzen voor professionele haarproducten. En wat zijn ze gul met proefmonstertjes! Een heerlijk nieuwe parfum ontdekt die ik anders zelf niet zou uitkiezen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Gevonden wat ik zocht, lage prijzen en snelle levering!

Prima geholpen

Snelle levering en cadeaus

Prima webwinkel. De verzending was snel en compleet. Verrassing was dat ik er twee cadeautjes bij heb gekregen. Heel leuk en dank daarvoor. Ik ga zeker vaker bestellen bij Beauty Plaza.

TOP

Geweldige service en levering. Product TOP

Mijn bestelling wordt zeer snel en adequaat behandeld. Je krijgt een aflevertojd voorgesteld en daar houdt men zich ook aan! Super goed bedrijf!

Eerste keer producten besteld

Levering was snel en top!

prima service

ik ben heel tevreden met de uitvoering van de bestelling

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG