Filtre

Eerste keer producten besteld

Levering was snel en top!

prima service

ik ben heel tevreden met de uitvoering van de bestelling

Het bestellen via de website is super makkelijk. Snelle levering en je kan je pakketje tot aan de deur volgen. En nog een kadootje erbij ook. Helemaal verrast.

Altijd prettig winkelen bij Beautyplaza

Ik bestel al jaren bij Beautyplaza (voorheen HBB24) alles wat een mens nodig heeft voor haar, lichaam en gezicht. BP verkoopt hele mooie merken, is scherp geprijsd en de verzending is snel en verzorgd. Van harte aanbevolen!

Uitstekend service

Erg blij kwa prijs en levering dank u

Snelle levering en groot assortiment

Snelle levering en groot assortiment

Slecht

Tot nu toe nog geen pakket ontvangen

netjes geleverd zoals je dat mag verwachten

Een beetje overdreven dit, de bestelling is gewoon netjes geleverd, goed verpakt en op tijd bezorgd. Dus prima gedaan en om daar nu een enquete over te sturen is wellicht heel 2023 maar toch ook wat overdreven.

Goed!

Snelle levering, fijne produkten.

Prima service and snelle bezorging

Duidelijke communicatie over de levering. Product ben ik zeer te vreden over. En de bezorging was zoals afgeproken.

super

Alles is snel gekomen met een paar extraatjes! Heel erg fijn!

Snel bezorgd erg fijn

TOP SERVICE

Altijd snelle reactie en fijne levering!

Snelle en goede service!

Netjes verpakt en nog een welkomst cadeau ontvangen!

Slecht

Het probleem werdt zo afgedaan alsof ik niet serieus genomen wordt. Laat dan maar zitten pfff

verzending prima, communicatie minder

De code werkte niet, ik heb dit erbij vermeld. Ik zou er een gratis gift bij ontvangen maar helaas niet gekregen of er op gereageerd

Super snelle service

Bestelling de volgende dag ontvangen! Hier houd ik van

Leuke producties, steeds een cadeautje, kans op korting

Top, Niets op aan te merken

Perfect, snelle levering. Goed verpakt. Je word goed op de hoogte gehouden.

Snelle levering en goede service!

Snelle levering en goede service! Had shampoo besteld, voldoet aan verwachtingen!

Aanrader

Fijne en overzichtelijke webshop met mooie merken voor een goede prijs. Tevens een snelle levering van de bestelde producten.

Slecht

Ik heb nu 1 keer bij dit bedrijf besteld maar zal dat waarschijnlijk nooit meer doen! Al na 1 keer een sprayen op mijn haar kreeg ik een allergische reactie (jeuk) en heb meteen contact opgenomen maar daar werd zo moeilijk gedaan wat retourneren betreft dat ik dit bedrijf niet ga aanbevelen

perfect

snelle levering. goed verzorgd.

Ideaal - kadootje mag wel eens iets anders

Leuk een kadootje erbij maar al 2 jaar dezelfde shampoo is wel een erg afgezaagd kado.

spullen zijn online goed te vinden en worden snel bezorgd; de verpakking kan in veel gevallen kleiner

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG