Filtre

Snelle levering goed product in verhouding met de prijs

Heel tevreden

Mijn spullen zaten goed verpakt. Netjes op tijd geleverd. Alles prima in orde.

Snelle correcte levering van bestelling. Goede communicatie

correcte service

correcte service

Producten waren goed verpakt en snel geleverd. In de verpakking ontbrak de pakbon.

Ik heb al verschillende keren shampoo en dergelijke besteld en het bevalt me heel goed !! Snelle reaktie en dito levering En hartstikke leuk elke keer een verrassing erbij

Grote keuze, besteld en snel bezorgd!

Snel, compleet, leuk cadeautje

Korting op de producten, 1 dag later binnen en een cadeautje ontvangen. Goede service!

Fijn om zaken mee te doen!

Goede website, goede afhandeling, tijdige levering: wat wil je nog meer van online winkelen?!

Bestelling keurig bezorgd, goed verpakt, alles in orde.

Ik heb precies gekregen wat ik had besteld. De producten waren goed en stevig verpakt en hadden daardoor geen beschadigingen. Zeer tevreden mee.

Was goed

Snelle levering goede service doe zo voort

Zeker aangenaam

Bestelling was op tijd geleverd

Bestelling was op tijd geleverd

Snel geleverd, goed ingepakt!

Zeer goede sevice

Het bestelde was heel snel geleverd en de kwaliteit is zeer goed. Verhouding prijs kwaliteit is ook zeer goed. Ik zal hier vaker bestellen.

Altijd goede ervaring

Goede prijzen, snel geleverd. Tevreden

Slechte service

Dure kerastase shampoo en conditioner gekocht. Verkeerde serie gekocht door verkeerde info voorziening op de site (staat bij specificatie voor medium-thick, maar dit klopt dit. Kreeg voor dun-medium). Daarover gebeld, kan m'n product niet ruilen of kosteloos retouren. Daarna de keus gemaakt om t toch terug te sturen. Heb daarvoor een aanvraag gedaan via de site. Deze moet goedgekeurd? Worden. Dus nu wacht ik al 3 dagen op een reactie. Je hebt maar 2 weken om terug te sturen. Ik verwacht op dag 13 reactie zodat terug sturen niet meer lukt en je dus aan t verkeerde product vast zit. Gewoon 45 euro weggegooid. Hopelijk hoor ik iets van jullie zodat we dit goed kunnen oplossen.

Top producten en snel geleverd

Netjes verpakt, snel bezorgd en goede producten

heel tevreden over de snelle levering

reeds meermaals besteld en elke keer uitstekende levering

De produkten werden snel geleverd en ze waren ook nog goed koper dan ergens anders .

Goede service blij met mij bestelling!!

Snel nette prijs

Normaal moeilijk verkrijgbaar product in 1 dag binnen

Snel in huis

Ok

Ok

Snel bezorgd, goede prijzen

Het pakket werd keurig en snel geleverd. Producten zijn netjes verpakt.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG