Filtre

Snelle service en goede kwaliteit

B

Prima goed geregeld nog

Heel vlot

VlotjeS

Mooie producten, scherpe prijs en snelle levering

Een accuraat bedrijf

De bestelling werd snel bezorgd en was goed verpakt.

Snel

Vlotte levering en een mooie prijs.

Prima geregeld

Snelle levering en alles correct

Fijn product. Eerlijke prijs

Altijd dik tevreden

Snelle levering, doet wat het belooft. Super!!!

Prima en snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt!

Vlotte service

Alles zeer snel en correct verlopen..

Snelle levering.

Gewoon goed.

De bestelling kwam snel, alles was netjes verpakt en ik heb goede en onbeschadigde producten ontvangen!

Bestelling bij BeautyPlaza

Ik heb parfum besteld, heb enorm spijt van, de parfum is hartstikke nep.De geur vervliegt binnen 5 min.Het gaat om Lady million Paco rabanne 80 ml,zonde van mijn geld .Let op!!!

Zeer slechte klantenservice!

Een aanbieding plaatsen, maar zodra je wilt afrekenen is de aanbieding niet verrekend. Hiervoor heb ik contact opgenomen met de klantenservice en zij konden niets meer doen omdat ik had moeten chatten tijdens de bestelling.

Goede aanbiedigen

Top en snel

Bestel altijd via deze online beautyshop. Snel, heerlijk om rond te neuzen, hebben veel, en altijd leuke acties. Snelle verzending. En er zit altijd bruikbare extra cadeautje of wel meer cadeautjes in. Zo ben ik achter een fantastische crèmes van Annemarie Borland gekomen.

Kwaliteit / prijs heel goed

Enkele producten van l'oreal aangekocht voor de eerste keer bij deze firma. Vlotte en duidelijke online winkel.

super

super snel en altijd goed

Heel tevreden

Ruim assortiment, goedkoper dan in de winkel, overzichtelijke website, betrouwbaar

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG