Filtre

Heel tevreden

Ruim assortiment, goedkoper dan in de winkel, overzichtelijke website, betrouwbaar

Geleverd zoals afgesproken

Groot assortiment. Leverafspraken worden nagekomen.

Snel en prima producten

Duidelijke site, super snelle levering

Tevreden met mijn bestelling, snel geleverd. Geen minpunten.

Super leuke aanbiedingen van merk en kwaliteit producten. Snelle service. Heel blij mee.

Prima en snel

Netjes en snel geleverd

Erg fijn bedrijf

Snelle levering, leuk cadeautje bij de bestelling gekregen!

Goede prijs en snel geleverd.

Heb al een aantal keren hier besteld. Altijd snel geleverd. Ook handig dat je kunt aangeven om het bij een ophaalpunt te laten brengen.

Altijd snel en juist geleverd

Altijd snel en juist geleverd

Snel en de juiste producten de volgende dag in huis. Top webwinkel.

Snelle levering en leuk kadootje in de vorm van handcreme.

Fast delivery! You helped me a lot, because I really needed these products, and only you were able to deliver them on time. Thank you.

Prima website

Prima website goed geleverd niets mis mee.

Op de Nederlandse site kon ik in bestelling van diverse artikelen niet verwijderen om deze te vervangen,of sommige in minder hoeveelheid bestellen.Dit lukte mij dus niet! Op de Belgische site lukte dit onmiddellijk ,want die die artikelen zaten niet in de kar. Dus de website kan wel beter. Anders zeer tevreden over verzending en leverstermijn.

Geweldige eerste ervaring

fantastische producten, geweldige prijs en snelle levering.

Ze hebben wat ik zoek en het is vlot geleverd

Ik zocht speciale shampoo. Het werd de volgende dag al geleverd. Heel fijn dat ik voor een klein bedrag extra voor een avondlevering kon kiezen.

Snelle levering en een kadootje erbij!

Wij zijn altijd erg blij met de snelle en correcte levering van BeautyPlaza

Het bestellen gaat altijd erg makkelijk en de levering is snel. Nooit beschadigingen aan producten. Erg fijn.

Pakket niet compleet

Ik miste 1 artikel in mijn pakket, tuurlijk dat kan gebeuren maar de communicatie verliep matig, 1 week later werd het alsnog opgestuurd.

Artikelen snel geleverd op het tijdstip dat ik had aangegeven

Alles ontvangen binnen de afgesproken tijd

En kreeg een handcrème cadeau!

Correcte en tijdige levering

De bestelde producten waren keurig op tijd, net verpakt en het extra cadeautje was een leuk product. Top service!

Cadeau

Ben heel blij mee met mijn bestelling en heb cadeautjes gekregen. Ik kom zeker terug!

Geweldige aanbiedingen. Snelle verzending. Ik zal hier weer bestellen!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG