Filtre

slechte klantenservice (PARFUM NIET ONTVANGEN)

Ik heb bewijs gestuurd dat ik mijn parfum niet ontvangen heb, zij sturen een foto van het magazijn met de doos dat de parfum daadwerkelijk is opgestuurd, dit kan zo zijn maar ik heb de parfum niet ontvangen. Nu willen ze niet met een oplossing komen en zeggen eigenlijk gewoon we helpen je niet verder zoek het maar uit. Ik ga natuurlijk geen 130 euro betalen voor een parfum die ik niet ontvangen heb. Echt schandalig!! dit was mijn eerste bestelling en hierna bestel ik nooit meer want dit is echt waardeloos.

Alles was naar wens .

Kon beter

Mijn bestelling was tijdig geleverd maar 4 van de twaalf bussen haarlak zijn ingedrukt beschadigd De doos was veel te groot voor de 12 bussen!!!

Vlotte service en het pakketje lag de volgende dag al aan de deur. Zeer tevreden!

Goede producten, snel geleverd

De producten die ik heb besteld heb kwamen in gesloten verpakkingen binnen en waren dus daadwerkelijk nieuw en ongebruikt. Verder klopt de belofte op de website, voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. Erg tevreden!

Zeer snelle levering

Fantastische haarmist met zeer goede prijs.

Geweldige haarmist met extreme korting. Was nog een vrij jonge parfum; dus echt niet verlopen. Toppie!

Fantastisch.,!

Geweldig..!!

Hele fijne site

Betrouwbaar

My package is missing

I should have received the package on Wednesday and still hasn't received it. I have to contact dhl about it... I should receive my package on Wednesday but who knows why was sent back to you... And now no package and no money

snelle service

goede service

Mijn producten helaas niet ontvangen

Besteld en betaald, helaas geen producten binnen gekregen.

Ongelooflijk teleurgesteld,

Vanaf het begin tot het einde is het misgegaan met mijn bestelling. Klantenservice medewerkers die van elkaar niet weten wat zij doen. Geen reacties lezen van de klant. Product is wel bestelbaar maar niet (meer) te leveren. Echt heel slecht! Maar zoals ik ook al in een mail schreef, ik denk niet dat er iemand van Beauty Plaza van mij review wakker zal liggen. Voor mij dus nooit meer wat bestellen en 0 sterren.

Goede prijs en een snelle levering

Erg snel

Ze zijn als klantenservice erg behulpzaam. Goederen volgende werkdag binnen. Mooi ingepakt dank u wel!

Prima webshop Goede artikelen

Super goede ervaring

Je wordt heel goed op de hoogte gehouden via email, snelle verzending, netjes verpakt, en er zit altijd een klein cadeautje bij.

Is goed

Is goed

Super!!

Snel en goede prijs

Gevonden wat ik zocht voor een leuke prijs! Sbel ontvangen

Prima deze produkten

Gebruik al jaren Redken en online bestellen bevalt prima

Zoals altijd snel geleverd

Fijn dat je hier parfums kunt kopen die in de winkel niet verkrijgbaar zijn.

Snel super goede service

Snel geleverd en handcreme cadeau loop

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG