Filtre

Duidelijke website en goede omschrijving producten

Scherpe prijzen, 30% korting bij Physalis! Supersnelle levering. Leuk kadootje bij de bestelling.

Alles in orde

Alles naar wens

Netjes verpakt geleverd voor een mooie prijs, zeer tevreden.

Goede prijs, leuke verrassing!

Mijn bestelling kwam al de volgende dag. De prijzen van de artikelen waren concurrerend en ik was verrast door het kadootje wat ik in mijn pakket vond.

Vlotte afwerking

Vlug gezien op de site wat ik moest hebben

Vlotte bestelling en levering. Pakket was goed verzorgd.

Fijne webshoo

Het is een fijne webshop, ik koop er al jaren. Helaas zijn een aantal producten van Redken niet meer verkrijgbaar en/of veranderd en/of een stuk duurder en kleinere verpakking geworden

Gewoon goed geregeld.

Zoals gezegd gewoon goed geregeld: besteld en betaald en de volgende dag al in huis met een extra tube handcreme.

Goed geholpen

Vorige week besteld, zou geleverd worden door DHL. Op één of andere rare manier werd dat door DHL geretourneerd (zending zou door ons geweigerd zijn, terwijl wij geen bezorger gezien of gehoord hebben). Gelijk gebeld met DHL en BP. BP zal het opnieuw versturen en hebben het vandaag eindelijk ontvangen. Nu nog de shampoo uitproberen

Snelle verzending Gratis cadeautje erbij gekregen Helemaal top

Prettig snel goed duidelijk

Prima service; een plezier om te bestellen en te ontvangen.

Correcte en super-snelle afhandeling van de bestelling. Alles keurig en netjes verpakt; staaltjes ingesloten. Dit laatste is belangrijk om nieuwe producten te leren kennen. Beauty Plaza heeft een mooi aanbod en levert prima service. Een aanrader voor mensen als ikzelf die zelf - door werktijden - moeilijk in de winkel geraken voor sluitingstijd ;-)

Alles was op tijd, kreeg netjes e-mails binnen. En ik kreeg er ook nog is een cadeautje bij! :)

Altijd tevreden

Altijd tevreden.

Vlotte service

Zoals altijd heel goede service

snelle service!

een artikel wat anderen niet konden leveren maar wel aangeboden en je eerst lieten bestellen werd door Beauty Plaza eerst aan de telefoon keurig opgezocht en echt gekeken of het op voorraad was en binnen 24 uur geleverd. ook nog voor een betere prijs! zeer tevreden!

De artikelen zijn zeer goed bevallen en op tijd in huis. De website is zeer overzichtelijk en duidelijk, graag zou ik willen zien bij de volgende aankoop geen handcrème maar iets anders als surprise, dank u wel.

Super snelle levering

Goed en veilig verpakt!

Zorgvuldige levering en snel !

Vlotte levering

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en aangenaam verrast door de gratis handcrème die ik erbij kreeg.

nog nooit dat gehad eerste keer na zoveel bestellingen

verpakking was opengedaan en beschadigd mijn vrouw is bang om het te gebruiken dat ze dekt dat er iets bij zou gedaan zijn in het produkt het is de eerste keer dat ik heb voorgehad na al mijn vorige bestellingen dat toen altijd ok was

Snelle levering en product naar verwachting

Gewoon zoals het hoort, prima dus.

Levering laat

De artikelen waren op voorraad maar deze werden niet de volgende dag geleverd wat wel wordt gepretendeerd op de site. Bestelling op vrijdag geplaatst en pas woensdag geleverd.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG