Filtre

Ik heb positieve ervaring

Ik ben tevreden c HBB24/BeautyPlaza

Snel ontvangen

Snelle bezorging met attentie is prima

Mooi keuze op assortimenten.

Goede site en alles compleet door een uitstekende levering. Ik hoop nog via jullie site te kunnen bestellen.

Netjes op tijd bezorgd

Altijd keurig verzorgd en een gratis item ( ditmaal een tube handcreme).Renaud producten altijd okay maar nu een keer Eucerin product erbij besteld, deze ging met geen mogelijkheid open.Was een doseerpompje.Zelfs met een mesje geprobeerd,niet gelukt en uiteindelijk maar weggegooid.Er ontbrak ook een gebruiksaanwijzing. Snap dat Beaty Plaza hier niks aan kan doen, maar moest het toch even kwijt.

Goedkoop

Goede prijzen. Snel geleverd.

Snelle levering, product prima in orde met gratis attentie! Top! Tweede keer dat ik hier nu bestel, gaat zeker nog wel vaker gebeuren, ben zeer tevreden.

Zoals vanouds: altijd prima en leuk de verrasiinf

Ik gebruik heel erg weinig beautyartikelen , ga voor goede haarverzorging. Ik heb ook gemerkt dat Redken een dunnere verpakking heeft gemaakt met minder plastic? Goed zo!

Prima en op tijd geleverd

Fijn om te bestellen, duidelijke website Snel geleverd

Uitstekend en snel

Duidelijke website.Snelle bezorging.!

Prima,ga zo door.

Heel erg goed

Snel service

Vlotte afhandeling vd bestelling

Vlotte afhandeling vd bestellingen. Volledig tevreden!!

Netjes verpakt, leuke service met de kleine cadeautjes erbij. En de prijzen zijn stukken goedkoper dan ergens anders.

Zeer vlotte bestelling en nette levering.

Bestelling is zeer netjes en vlug aangekomen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie aanbiedingen en snel in huis

Ik bestel de shampoo en conditioner van Kerastase hier. Mooie aanbiedingen, netjes verpakt en vaak al snel in huis. Super geregeld!

Zeer betrouwbaar

Alle La Roche Posay altijd op voorraad en met korting! En ruime keuze uit alle merken verzorgingsproducten

ik ben tevreden

Netjes op tijd geleverd

Super goed!

Het was heel snel en echt heel goed. Ik heb zelfs 2 leuke cadeautjes erbij gekregen!

kreeg er ook een handcreme als kadootje bij :)

Tevreden

Snelle levering!

Goede service maar soms te duur

Ik was altijd hevige fan, maar ik vind de prijzen stilaan te duur worden.

Dik in orde!

Mijn bestelling binnen 24 uur ontvangen.Beter kan niet.

Gewoon goed

Goede prijzen, snelle levering!

prima ervaring

Korte levertijd, product als verwacht

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG