Filtre

Goede service en prijzen

Vooral dat je er veel goede merken kunt kopen met een goede prijs!

Snelle, correcte levering

Eenvoudige bestelmogelijkheid. Correcte en snelle levering. M.a.w. prima geholpen.

Goede aanbieding

Uitstekend, elke keer weer als ik bestel bij jullie.

Snelle levering en met zorg verpakt

Fijn om mijn bestelling snel te ontvangen, de prijs was gunstig en er zat ook nog een cadeautje bij. Top!

De producten waren snel geleverd en de handcreme die als cadeau werd meegeleverd. Was een leuke toevoeging. Zal in de toekomst vaker hier bestellen. Mijn serum was hier gelukkig in de aanbieding. Met toeval hier besteld, en dat zal zeker nog eens zo zijn.

Goeie service

Ruime keus.

Snelle en zorgvuldige levering

Mijn bestelling was goed verpakt en snel in huis. Niks op aan te merken.

goed bedrijf en snelle levering

Alles goed op voorraad en snel geleverd zonder problemen top!!

snel geleverd en goede producten

Geweldig dat je er ook nog bij de bestelling een geschenk bij krijgt top

Geen goede ervaring, kapotte verpakking

Dure producten gekocht maar de "pomp" van de conditioner is kapot die draaid door inplaats van naar links te draaien dat hij open gaat, wat er op de verpakking staat. De fles zelf is van glas dus kan het er ook niet uit knijpen. Ik kan de conditioner dus niet gebruiken

Prima prijs voor gekochte producten

Producten die ik gekocht had hadden een goede prijs. Maar levering liet de wensen over. Afspraak was in de avond, met tijd indicatie. Stonden in de middag aan de deur toen niemand thuis was. Vervolgens kon ik producten gaan afhalen. Na aanpassen van leverdatum werden producten 3 dagen later alsnog afgeleverd maar wel beschadigd.

Verlopen (5maanden) product ontvangen..

.. dat ik dan ook nog moeizaam moest terug sturen.

Snel en goed

Snel geleverd . Mooi product. Met attentie (lekkere handcreme van Beautyplaza). Helemaal oké!

Kapot product

Na veel wikken en wegen voor 88 euro een haar product gekocht. Ik kreeg hem netjes binnen, echter toen ik deze wou gebruiken kon ik pompen wat ik wou maar er komt géén product uit. Het lijkt net of het flesje leeg is. Na een ruim 10 min pompen zonder enig resultaat. Ik hoop dat dit na mijn retour netjes word opgelost.

Goed en snel geleverd

Groot en voordelig assortiment

Altijd netjes bezorgd en snel top

nooit geen problemen

Ruime keuze

Krijgt wat je besteld!

Perfect service

Ik wil niks anders meer deze is perfect ik kan ales vinden op de website van kerastase curl

Mijn ervaring met Kyoh is uitstekend. Mijn ervaring met Beauty Plaza iets minder. Dit betreft het verzenden van een klein flesje in een verpakking ter grootte van een schoenendoos. Dat vind ik echt weerzinwekkend en zorgt ervoor dat ik wel weer gewoon naar de winkel ga om het te halen.

Zeer verzorgd!

Mijn bestelling was superdegelijk verpakt en bevatte zelfs als extraatje een tube handcrème. Wat een leuke attentie!

Wat een goede app

Goede producten