Filtre

Snel

Snelle bezorging, nieuw product nog niet gebruikt dus nog geen beoordeling! Heel lief die gratis cadeautjes maar ik kom om in handcremes :)

Snelle bezorging

Heel snel bezorgd. Goed verpakt. Top

Snel en juiste levering

Snel bezorgd, juist geleverd in een juiste verpakking.

Goede snelle levering

Duidelijke website en leuke prijzen/ aanbiedingen. Snelle en correcte levering.

Waardeloos

2 dure refill besteld en niet ontvangen. Enige terugkoppeling die ik krijg is dat het bezorgd is en ‘een fijne dag gewenst’

Perfecte service, geweldig product

De online shop met grote merken en kleine prijzen.

Snelle levering, fantastische prijzen en een super breed aanbod van artikelen en merken!

Onbetrouwbaar

Had chatervaring gehad. Heb 2bestellingen na elkaar gedaan Bij eerste bestelling was mijn geschenkje vergeten. Geef dit door aan jullie. Maak extra bestelling omdat men dan beloofd om 2 geschekjes mee te Geven. Dit is weer niet gebeurd. Dus vertrouwe weg

Artikelen zijn snel bezorgd de volgende dag al in huis perfect.

Groot assortiment , snel geleverd

Fijne site met een groot assortiment. Producten zijn snel geleverd.

Super snel!

Ook de 'proefjes' erbij maakte 't helemaal af, echt een beleving!

Goede prijzen, eenvoudig bestellen en snelle levering!!

Goede site!

Fijne ervaring met deze site, overzichtelijk, leuke aanbiedingen, snelle levering. Aanrader dus!

uitstekend

snel en correct geleverd

Prima snelle juiste levering

Producten goed te vinden op de website, giede informatie, snelle levering juiste productan

Leuke aanbieding Kerastase

Snel en keurig geleverd incl. gratis handcrème en parfummonster

Goede producten en ik krijg er ook nog een tube handcreme bij!

Zeer behulpzaam

Ik heb in de zomer een artikel gekocht in de winkel in Sluis. Een artikel dat niet via de webshop verkrijgbaar is. Maar Claudia van de klantenservice zorgde er voor dat ik dit artikel twee dagen later in huis had. Top.

Goed service

Snelle levering en veel assortiment

snel geleverd

overzichtelijke en duidelijke mail. Je word goed op de hoogte gehouden wanneer jou product komt en snel geleverd

Super snelle verzending, goede producten en klein presentje! Aanrader!

Alles ging goed

Slecht alles kapot

Alles was kapot hele doos onder met shampoo en schuim was echt drama. Ik heb al klacht bij jullie ingediend en foto’s begrijp dat het niet jullie schuld is maar vervoerder maar ik heb het nu nodig en heb weinig producten

Prima producten, makkelijk in bestellen en zeer snel geleverd

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG