Filtre

Hele goede service.

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Snelle bezorging

Supersnel bezorgd. Fijn product, gebruik ik al jaren.

Netjes, verzorgd, leuk met cadeautje en snel

Voor herhaling vatbaar

Ik had een cadeautje besteld voor mijn man. De bestelling volgende dag al in huis. Goede prijs, goed verpakt en er zaten wat extra artikelen bij, wat ik erg leuk vond. Ook handig dat je achteraf kunt betalen. Ik ga zeker weer een keer hier bestellen.

Snelle levering en alles prima in orde binnen gekregen

Alles goed voor elkaar, prima prijs en zeer snelle levering

Helemaal prima!

Duidelijke communicatie, snelle verzending. Prima.

It was the best shopping

Thank you so much for such a huge range of products and instant delivery!!

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Goed zorgvuldig en snel.

Goed zorgvuldig en snel

Goede prijzen, snel geleverd.

Mooi assortiment met goede prijzen en snelle levering. De reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven; ik had de verkeerde producten besteld. Heb toen een retour aanvraag gedaan en daarin staat de vraag: Welk product had je willen hebben? Wij nemen daarna graag contact met je op. Ik heb toen het product ingevuld wat ik wil, deze hadden zij op de site ook in het assortiment, zelfs in het zelfde pakket als waarvan ik de verkeerde had besteld. Echter werd er geen contact opgenomen en de retour aanvraag goed gekeurd. Het had een mooie service geweest als ze wel, zoals genoemd, contact hadden opgenomen. Mist klein stukje klantenservice.

supersnel

bestellen en bezorgen, supersnel geregeld en ontvangen

Groot assortiment aan producten en snelle levering

Groot assortiment aan producten, overzichtelijke website en snelle levering.

Alles volgens afspraak

Snel en alles volgens afspraak

Uitstekende zaak: snelle en correcte levering (met een klein cadeautje erbij, wat altijd leuk is natuurlijk).

Snel geleverd. Besteld met verpakking want het was een kadootje. Verpakking zat ‘naast’ het kadootje, lol. Dat was wel een beetje stom.

Snelle levering van producten!

Topkwaliteit en snelle service

Uitstekend product ontvangen en communicatie via de e-mail met Judith verliep heel vriendelijk. Chapeau!

Helemaal top

Makkelijke te bestellen en de volgende dag al in huis. Dus helemaal top!!! Ga zo door!!!!

Product op tijd bezorgd en in goede staat

Super tevreden!

Wordt altijd netjed bexorgd, en een cadeau er bij maakt je extra blij, mocht het product niet snel leverbaar kunnen zijn, wordt je per msil gorf ingelicht erover ik heb eerder ook eem prettig telefonisch contact gehad. Ik koop vaker. bij jullie

super

héél tevreden over jullie producten en de snelheid van de levering ! Hartelijk dank !

Snel bezorgen

Snel bezorgd zeker zal aanbevolen

Snelle levering, mooie producten

Leuke aanbiedingen, en dan ook nog een cadeautje bij levering

Verkeerde bezorg firma

Zolang jullie samenwerken met DHL bestel ik niets meer bij jullie. De eerste keer ging mijn zending ten onrechte retour. Het adres was WEL juist en de tweede keer in de bus gegooid bij 2 en mijn adres is 2A!!!!!!

Betrouwbaar

Snelle levering en prima prijs!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG