Filtre

Snel en goed geleverd

Er was wel iets oponthoud in de levering maar dat was 2 dagen, dus is eigenlijk niet noemenswaardig

Snel en goed geleverd

Slecht en veel te duur!

Aanbieding onduidelijk op internet, bij dit bedrijf betaal je veel te veel.

Slecht. Te duur. Aanbieding onduidelijk op internet, bij dit bedrijf betaal je veel te veel.

Slecht. Te duur.

Product zoals verwacht goeden snel geleverd

Ben super tevreden!

Er was een super leuke actie! Ik kreeg er wel 7 cadeautjes bij en het werd super snel geleverd. Ik las eerst wat slechte reviews op internet, twijfelde eerst even hierdoor. Maar er is niks van waar, ik heb alles wat ik nodig had kunnen bestellen met een flinke korting! Ik raad het iedereen aan.

Snel en goed

Makkelijk bestellen, goede prijs en volgende dag in huis.

Snel en goed

Makkelijk bestellen, goede prijs en volgende dag in huis.

Slecht

Ik heb al drie mails verstuurd over een zending die ik niet ontvangen heb en ik hoor niets ,

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG