Filtre

Snel geleverd.

Precies volgens afspraak en snel geleverd!Met leuke attentie!

Snel geleverd.

Precies volgens afspraak en snel geleverd!Met leuke attentie!

Snelle levering.

Fijne webshop en snelle levering

Ik had snel de producten gevonden die ik zocht, leuke prijzen gaven de doorslag. Ik gebruik de producten van Kerastase, die zijn vrij prijzig dus ik zoek altijd de beste prijs.

Perfect, zoals altijd.

Alles keurig op tijd en correct geleverd.

Alles correct en volgens afspraak geleverd. Zeer tevreden!

Geleverd wat ik had besteld met een attentie erbij, prima bezorgd

Geleverd wat ik had besteld met een attentie . Op tijd bezorgd,, prima.

Prima bedrijf!!

Snelle levering. Je kunt er van op aan!!

Snel geleverd, goedkope merkproducten

De snel geleverde producten waren al goedkoper dan elders en nu met actie nog voordeliger! Top.

Netjes en op tijd geleverd

alles goed

niks op aan te merken!

Alles op tijd en goed geleverd

Goedkoopste producten, snel geleverd.

De bestelde producten waren al afgeprijsd en nu ook nog met actie korting. Top!

Goedkoopste producten, snel geleverd.

De bestelde producten waren al afgeprijsd en nu ook nog met actie korting. Top!

Slordig, vuil.

Doos netjes geleverd door de pakketdienst. Helaas stoffige, ingedeukte shampoo flessen. (dure shampoo tegen eczeem). Lijkt dus oud. Geen sluitplastic op de dop zodat je weer of het open is geweest. Flessen zaten wel vol maar heb twijfels over kwaliteit, houdbaarheid.

Slordig en zeer mogelijk verouderde spullen

De doos was netjes dicht, goed geleverd door de pakketdienst. Maar de shampooflessen zijn ingedeukt. Er zat geen extra sluitplastic om de dop maar de flessen zaten wel vol. Er zat een laag stof op de fles. Betwijfel daarom de kwaliteit van deze spullen. Lijkt dus oud.

Slordig en zeer mogelijk verouderde spullen

Slordig, zeer mogelijk oude spullen.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG