Filtre

Bestelling liep probleemloos.

Zal zeker nog eens terugkomen voor een bestelling.

Niet klantvriendelijk

Ik bestel altijd mijn haarproducten van Redken bij jullie. Er was nu een product al 2 weken niet op voorraad dus om geen verzendkosten te betalen heb ik toen bij ordernummer 1462063 maar 2 hairspray besteld waarvan ik er eigenlijk maar 1 nodig had. De volgende dag kreeg ik via de mail bericht dat het artikel weer op voorraad was. Erg balen. Ik heb de klantenservice gebeld met de vraag of ze dat betreffende artikel alsnog konden leveren zonder verzendkosten. Helaas kreeg ik daar geen medewerking . Erg jammer hoor!!!!

Niet klantvriendelijk

Er was een product al 2 weken niet op voorraad dus om geen verzendkosten te betalen heb ik toen maar 2 dezelfde producten besteld die ik eigenlijk nog niet allebei nodig had. Een dag later kreeg ik via de mail bericht dat het artikel weer op voorraad was. Ik heb jullie gebeld met de vraag of ik dat ene artikel geleverd kon krijgen zonder verzendkosten. Maar helaas geen medewerking daarvoor. Erg jammer!!!!

Netjes en snel

Top en snel en netjes verpakt

Bestelling nog steeds niet binnen

Deze bestelling is nog steeds niet ontvangen

Bestelling nog steeds niet binnen

Deze bestelling is nog steeds niet ontvangen

Mijn ervaring met beauty plaats is Als je wat besteld je het mooi optijd binnen hebt.

Prijs/kwaliteit is ok , snelle levering

Keurig bezorgd op de dag die ik had gevraagd, netjes ingepakt, met zelfs een klein presentje!

perfect!

Keurig geleverd op de dag die ik had aangevraagd, netjes verpakt met een klein presentje. Helemaal top.

perfect!

70 Nieuwstraat