Filtre

perfect!

Keurig geleverd op de dag die ik had aangevraagd, netjes verpakt met een klein presentje. Helemaal top.

ok

szybko i bez problemow

• Poleciłbyś nas? Tak

ok

szybko i bez problemow

• Poleciłbyś nas? Tak

Alles verliep naar wens, goed verpakt en op tijd geleverd!

Alles verliep naar wens, goed verpakt en op tijd geleverd. Ook de prijzen van jullie producten zijn interessant!

Snelle bezorging netjes verpakt

Gewoon wat je verwacht. Er zat een extra handcreme in, leuk!

Goede producten, makkelijk zoeken, werkende pagina's, gratis cadeau bij bestelling,

Heel goed en voordelig

Ik heb mijn bestelling heel snel ontvangen en er zat een gratis tube handcrème bij, top service!

Helemaal top

Fijne shop, goede merken en snel geleverd.

Snelle levering , netjes ingepakt en een cadeautje.

Top geregeld.

Een goed gesorteerd bedrijf

De bestelling werd snel afgehandeld en bezorgd.

Zeer snel geleverd

Prijs kwaliteit is top

prima webshop

prima webshop. ik heb hier inmiddels vaker wat besteld. groot assortiment. altijd netjes verpakt en snel in huis. regelmatig mooie kortingen.

Snelle levering!

Simpel besteld en snel geleverd!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Overzichtelijke webshop, snelle levering, hoge kortingen en een aardigheidje op de koop toe. Super!

Niet goed bij aanvang, follow up na terugzenden goed

De aanvang was slecht. Een fles Karl Lagerfeld die ik elders koop tussen 23 en 29 eur kost hier 60,- Logisch dat je dan kijkt naar een aanbieding 4 kopen, drie betalen. Oke, beetje euforisch wellicht, maar dat één fles van 100 ml 60 kost tov concurrenten slaat ook nergens op. Dus retourzending gedaan, die overigens zeer keurig en correct is afgehandeld. Nu krijg ik na een week een melding nog aan wil passen, ja graag, één ster minder dan.

Bestelling is keurig oprijd geleverd.

Ik ben tevreden en zal zeker vaker een bestelling plaatsen.

Niet zoon goede afhandeling

3bestellen 1 gratis maar 3 ontvangen geen verzendmail ontvangen in telefoon gesprek ontvangsttijd vernomen om 1330 uur mail ontvangen dat artikel tussen 11.00 en 16.00 zou worden bezorgd. Wel bedankt voor de lekkere handcrème.

Zending op zich prima

Zending oké, alleen werd deze een dag later bezorgd

Goed als altijd

Goede Black Friday deal. Leuk extra cadeautje. Op tijd bezorgd.

Na 7 dagen is mijn bestelling nog steeds niet geleverd.

Na 7 dagen nog steeds geen bestelling ontvangen. Geen informatie wanneer mijn bestelling geleverd wordt.

Goed voor elkaar

Weer voldaan aan de verwachtingen. Gemakkelijk te bestellen en geleverd volgens afspraak.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG