Best goed werkende Caps.
Ik heb een Chronische aand. ad Neus ,ook Allergenen waardoor const. mijn Neusslijmvlies opzwelt ,o.a van warmte naar kou ,met warme of koude consumptie ook zo met drinken ,hooikoorts ,huisstofmijt. Waardoor ik telkens met m'n neus bezig ben met ophalen en hoesten ,dankzij de Caps. is dit al ietsjes verminderd ; ) !
Met vocht ,rook ,parfum ,stof ,verflucht en ga zo maar door ,met lachen ,huilen ,niezen raakt het geirriteerd.
Het lijkt wel enigzinds wat verlichting te bieden en dat de neusslijmvliezen wat slinken ,nou is mijn aandoening erg extreem ,dus blijf sws wat last houden.
Ik neem 4 Caps p.d in waarvan 2 tegelijk ,want 1 per x is te weinig en slaat niet echt aan tevergeefs ,zo is de dosis wat sterker per 2 en slaat t wat beter aan.
Ik moet wel 2 tot 3x p.d mijn neus met de Rhinohorn met Himalayaz. spoelen ,anders is het niet vol te houden.
Ik kan helaas door mijn aand. ook mijn neus niet snuiten ,kan alleen per neusgat snuiten ,vandaar dat ik het spoel.
Maar ook al zijn de Caps. prijzig en doe je per 60 Caps. maar 15 dagen mee ,als het wat helpt is het zeker de moeite waard.
Heb mijn 2e Doosje besteld en die is onderweg naar het Afh. punt.
Hoop dat ze in de toekomst in 1 doosje 120 Caps. in stoppen ook voor een hopelijk mooi prijsje of Aanb. : ).