Filtre

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Eigenlijk niet goed

Mijn bestelling kon ik alleen plaatsen als ik het liet aflevering bij een dhl service punt. Heel erg vervelend, want levering thuis gaat altijd goed. Als ik niet thuis ben heb ik lieve buren die het aannemen of mag de het aan de deur worden geleverd. Omdat ik de bestelling toch graag wilde hebben laten afleveren bij een dhl service punt. 5 minuten nadat ik een bericht kreeg dat het bij het dhl punt was aangekomen kreeg ik weer een bericht dat ik het had opgehaald ! Wat niet zo was. Het pakket is uitgegeven aan iemand anders en tot op heden heb ik niet gehoord of en wanneer ik het krijg. De bestelling is dus nooit bij mij aangekomen. Wellicht kan beautyplaza aan het laatste niets doen, maar ik ook niet en zit wel met de gebakken peren

Kan niet beter dan BeautyPlazaNL

Wat een topppp bedrijf! Mijn shampoo had ik ‘s avonds laat nog besteld en het was de volgende dag al in huis. Daarnaast heb ik niet 1 maar 2 leuke cadeautjes erbij gekregen. Ook waren de prijzen voor de producten die ik had besteld super! Zeker aan te raden en ik ga zal zeker nog vaker bestellen hier!

Levering op tijd maar verkeerd artikel

Hoewel het juiste bestelde artikel Biotherm Homme Energizing shower gel werd afgebeeld en bevestigd, ontving ik Biotherm Homme Basic Line shower gel. Laatstgenoemd artikel komt niet op de website voor (?). Heb het toch maar gehouden, omdat het veel gedoe is om alles te retourneren, zeker via DHL en hun ver weg liggend verzendpunt en hierna opnieuw te bestellen. Hoop dat Basic Line in de smaak zal vallen.

overzichtelijk

overzichtelijk en gemakkelijke site.

Prima snelle levering

Snelle bezorging en mooie kortingen.

Snelle bezorging en goede producten en leuke extra kortingen zoals single korting.

Gewoon goed

Ik ben tevreden

Waarschijnlijk goed

Moeilijk om te beoordelen want ik heb mijn pakje nog niet ontvangen!!!!!!! Bij vorige zendingen was alles steeds o.k...........

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Overzichtelijke web site snelle levering en een cadeautje toe.

Snel en goed geleverd

Snel

Zo besteld en zo in huis

prima bedrijf

Snelle levering en goede producten. Breed assortiment

Uitmuntend

Pure geur, zuiver en behandelingsvriendelijk

Altijd prettige afwikkeling en een leuk presentje

Zeer goede producten!

Snel en goede keuze

Makkelijke site met veel keuze qua merken. Prijzen zijn goed. Snelle levering.

Fijne producten

De prijzen zijn goed en de bezorging snel. Goede service!

Prima communicatie en aflevering, heel tevreden!!!!

Extra verassing is leuk, voor de rest 'zie bovenstaand"

Keuring en snel geleverd

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Geweldige producten, supersnelle bezorging!

Snelle en nette levering

Zo goed dat ik volgende keer weer hier mijn wax ga bestellen!

Snel en met een extra presentje

Heb 1 shampoo die voor mij werkt . Dan is snel leveren heel fijn . Helemaal als er een extraatje bijzit

Snelle levering.altijd een leuk cadeautje erbij.

Top. Weer snel geleverd en tot nu toe de verassing altijd iets wat je kan gebruiken.(en niet een mini mini formaat)

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG