Filtre

Retourbeleid onaantrekkelijk

Door het betaald retourneren van producten die niet bevallen zal ik niet zo snel weer een bestelling plaatsen.

Prima product

Maandag besteld, dinsdag geleverd!

Netjes op tijd en goed verpakt

Netjes verpakt op tijd en een leuk extraatje

NIKS ontvangen

Geen pakketje ontvangen klacht ingediend bij dhl!!

Al jaren erg blij met Beautyplaza!

Ik bestel al jaren bij dit bedrijf. Het aanbod is fantastisch en de prijzen zijn goed. Altijd snel geleverd. ik heb nooit klachten gehad.

Belangrijkste goederen ontvangen.

Alles goed gecommuniceerd en de belangrijkste producten ontvangen, behalve een klein monstertje was niet compleet, want wel de buitenkant van karton ontvangen, maar niet de inhoud. De klantenservice weet ervan, en zou dit doorgeven aan de inpakafdeling, om hier beter op te letten voor de volgende keer.

Het product is prima maar over de bezorging heb ik een klacht, ik was de hele dag thuis en trof een

Het product is prima maar over de bezorging heb ik een klacht. Ik was de hele dag thuis, wachtte op het pakje dat ik dringend nodig had ( een cadeau) toen kreeg ik een briefje in de bus dat het niet bezorgd kon worden de auto van DHL had voor gestaan en er was niet aangebeld.. snel weer verdwenen. Het kostte een dag om het op te halen. Heel vervelend. DHL , niet ok.

Uitstekend!

Mijn ervaring was super goed!

Verkeerde product onvangen maar toch goede comunicatie

Verkeerde priduct ontvangen

Vanaf het eerste contactmoment tot en met de levering keurig verzorgd.

Snelle levering, veel producten. Enkel niet te bestellen via Klarna wat wel op de site staat.

Super site!

Snel in huis en hele goede kortingen

Snel in huis en hele goede kortingen

Super slecht

Tot op heden pakketje niet ontvangen, wel betaald

Matig

Een product niet gekregen ((( ben vaste klant maar toch het product die ik per ongeluk 2 stuk bestelde mocht niet terug...jammer((( Niet tevreden

Mooie aanbiedingen en snel in huis.

Duidelijke site om te bestellen en goede aanbiedingen! Leuk ook om af en toe een cadeautje bij je bestelling te krijgen!

prima ervaring

overzicht webwinkel, correcte aflevering op afgesproken tijd

Goedkoop en nog een leuk kadootje.

Duidelijke website. 25 % korting. Snelle levering en nog een tube handcrème kado.

Top snel verzonden en leuke attentie

Super snel geleverd en leuke attentie erbij ga zeker weet bij jullie bestellen

Ik heb shampoo en conditioner gekocht en dat is erg goed

Erg goed

Verpakking gedeukt en fles kapot, maar heel snel een nieuwe fles gekregen. Top service.

Goede service, prijs en leuke extraatjes

Monsters bij luchtje helemaal top!!Zelfs een monster van 10ml Sauvage parfum!!

Snel geleverd voor goede actieprijs

De volgende dag al in huis. Scherpe prijzen en ook nog een verrassing erbij. Kortom super tevreden en bestel de volgende keer zeker weer.

Snel geleverd.

En goed verpakt.