Filtre

En goed verpakt.

Super vriendelijk

Correct service

Prettige klantservice.

Ik was verbaasd dat ik de concealer teruggestuurd kreeg terwijl ik liever mijn geld terug wil. Overigens krijg ik er nog steeds niets uit, Graag uw reaktie.

Makkelijk te bestellen snelle levering

Bestelling goed.

Bestellen ging goed. En makkelijk. Alleen de bezorging vond ik niet zo. DHL had aan gegeven dat het pakketje door de brievenbus gedaan was. Terwijl dat niet kon. Hebben ze het maar buite voor de deur gezet. Misschien volgende x een afzender of pakbon in pakketje meeleveren.

Snelle levering, uitgebreid assortiment

Producten zijn goed te vinden op de website en worden snel geleverd, top!

top

bestelling was super snel binnen.

Top bedrijf

Snel, duidelijk en service gericht. Altijd snel bereikbaar! Indien er iets fout gaat wordt dit snel en tot volle tevredenheid opgelost.

Erg goede ervaringen met Beauty Plaza

Ik bestel regelmatig via Beauty Plaza en altijd naar volle tevredenheid. Af en toe contact gehad met de klantenservice en daar word je erg fijn geholpen. Ik vind het ook een prettige site en de prijzen zijn ook goed.

Super snel leveren

geweldig

Snelle bezorging netjes ingepakt

Snelle afhandeling.

Prima gegaan, snelle afhandeling en goede prijs.

fijne snelle levering van al je producten, zijn er problemen deze worden opgelost.

Snel en goed

Snel en goed

Ik koop altijd het dezelfde parfum. Maar wel veel keus en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Tevreden

Prima. Besteld en keurig op afgesproken tijdstip geleverd.

Prima !!

Snel geleverd , merk producten voor een goede prijs .

Mijn ervaring is prima heb al eens eerder besteld, alleen toen kreeg ik wel proefjes, helaas deze keer niet, dat vind ik altijd erg leuk want zo ontdek je vaak nieuwe producten

Super snel

Duidelijk overzicht assortiment en zeer correcte mail met factuur.

Uitstekende ervaring

Er was een product niet leverbaar ook meteen de kosten terug en een mail super service en ook nog heerlijke handcrème erbij

Super fijne en snelle levering!

Super fijne en snelle levering!

Keurig geregeld alles optimaal

Een goede prijs en snelle levering

Een ruime sortering en keuzes op de website met aantrekkelijke aanbiedingen maakt, dat ik graag bij Beautyplaza bestel. Dan ook nog een snelle levering en een extraatje bij de bestelling, echt heel fijn.

Uitstekend!

Goed geregeld, leuk extraatje erbij

prima service

snel geleverd