Filtre

Snel geleverd!!

Miss Dior bodycreme is moeilijk te krijgen, maar Beauty plaza leverde dit artikel direct. Goed gedaan.

Snelle levering en veel keuze in producten!!

Artikelen goed verpakt en snel geleverd.

fantastisch ook met cadeautje bij je bestelling

Al meerdere malen besteld bij Beautyplaza en echt heeel tevreden. Ook bij elke bestelling of een monster van een ander product of een cadeautje (klein product) er extra bij! Snelle levering en fijn met retourneren.

Geweldig goed

Vooral de hulp die ik van jullie kreeg omdat ik op de 1 of andere manier mijn bestelling niet kon doorgeven online. Ik had hierover een mailtje gestuurd naar jullie en een heel toffe medewerker van jullie heeft mijn bestelling doorgegeven. De dag daarna reeds had ik mijn bestelling thuis. Deze goodwill vindt je nog zelden waarvoor mijn dank.

Ik bestel graag bij jullie

Pakje komt snel maar er zou leveringsdatum mogen bijzitten ! Ik meen de promotie van 3 Haarlak techniek art force 5 besteld hebben maar kan het niet meer controleren

Snel bezorgd, netjes verpakt en een leuk extra presentje!

Aan te bevelen!!

Prima service en snel

Alles geleverd op tijd en alles goed

Uitgebreid assortiment tegen concluderende prijzen

Fijne webshop met een goed assessment. Altijd keurig optijd.

Fijne crème en snel bezorgt

Het is wat de titel al zegt. En dat is geen loze kreet. Maar dat je er echt op kunt rekenen, dat het er morgen is. Heel fijn!

scherpe prijs

het scheelde behoorlijk qua prijs vergeleken bij de apotheek gelijk 2 besteld

Snel en accuraat

Mooie producten snel geleverd erg tevreden

Snel en betrouwbaar

Voor de 2e keer besteld. Zou graag meer aanbiedingen willen zien in de producten die ik bestel. Verder prima.

Goede service, snelle bezorging.

Goede producten, snelle levering en kado is altijd leuk.

Goed product en snelle levering

Het product dat ik heb besteld gebruikte ik al enige tijd en bevalt goed. De dag na de bestelling is het product bezorgd.

Uitstekent

Prettige communicatie, goede produkten tegen leuke prijzen en leuk kadootje erbij. Ook goede levering door DHL

Snelle verzending, en altijd een leuk extraatje. Bedankt

Snel en goed!!

Wat leuk dat er een cadeautje bijzat!!

Doen wat ze beloven correct.

Ruime keuze, levering zoals belooft en snel. Prijzen beter als bij vele.

Goede site en snelle levering

Snel en betrouwbaar

Snelle bestelling

De website is gebruikersvriendelijk en het bestelproces verliep prima. Leuke extra: altijd een cadeautje bij je bestelling.

great product, fast delivery

Excellent service, fast delivery. I am very happy! Thanks beautyplaza.com!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG